merhabalar kadir bey benim 6 yasında anasınıfına giden bir oğlum var 1 aydır geçmeyen boğaz enf yaşıyoruz ilk doktora gittiğimizde ateşi çıkmıştı bogazları kızarık ve bademcikleri hafif şişti amoklavin ve actidem surup verdi 1 hafta kullandık antibiyotik bittikten 1 gün sonra gene ateşlendi tekrar doktora gittik kriptik tonsillit başlamış dedi kan tahlilinde lokosit ve crp yüksek çıktı zinnat ve kreval verdi 1 hafta kullandık gene antibiyotik bittikten 2 gün sonra tekrar ateşi çıktı gene boğazları kızarık ve öksürük vardı amoklavin ve sinecod surup verdi alerjik bünyeli bir çocuk olduğunu alerjisinin hastalığı tetiklediğini var olan hastalığının geçtiğini ama bağışıklığı düşük olduğu için hemen gene hasta olduğunu alerji tetlerini yaptırıp sonucuna göre tedaviye başlamassakta hiç geçmeyeceğini söyledi biz gene 1 hafta kullandık pazar günü son kez verdim çarşamba öğlen gene ateşlendi artık ne yapacağımızı şaşırdık bir türlü geçiremedik gerçi doktoru ısrarla ilaçların var olan hastalığı geçirdiğini ama oğlumun o esnada tekrar hasta olduğunu söylüyor antibiyotiğe devam ederken nasıl tekrar hasta olabiliyor onu anlayabilmiş değilim bundan 4 ay kadar önce ateşli havale geçirdi oğlum riskli olduğu içinde ateşlenmesinden endişe duyuyoruz şimdi ne yapmalıyım bilemedim bize yol gösterebilirseniz çok mutlu olucaz teşekkürlerr