|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
boddim
Üye
Konu: oğlum ve sütü olan düşkünlüğüGönderim Zamanı: 25 May 2012 Saat 10:08 |
|
http://www.personelsaglik.com.tr/guncel/prof-aydin-kutu-sut-cocuklarda-morfin-etkisi-yapiyor-h10002.html
iyi günler hocam sizin tavsiyeleriniz üzeerine oğluma 8 aylıkdan itibaren inek sütü vermeye başladım 26 aylık olana kadarda emzirdim emerken sütü pek tercih etmiyordu ama memeden kesdikden sonra tam bir süt hastası oldu bu durumdanda çok memnunum her ne kadar meyveli süt içsede siz içsinde neli veya nasıl içtiği önemli değil demişdiniz. 200ml kutu sütlerden günde 4-5 tane rahat içiyor.ama yukarıdaki paylaşmış olduğum yazı içime bir şüphe düşürdü size güvenim sonsuz ama bir anne olarak aklımı tırmalıyor.
oğlum kan değerleride yüksek 14,4 mg
batuhan 39 aylık 18kg 104 cm
siz ne diyorsunuz hocam lütfen içimi ferahlatın
|
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 25 May 2012 Saat 21:03 |
|
Yazarlar bolumunde, benim makalelerim arasinda, bu doktoru "rezil" eden pekcok makalem vardir. Onlari okuyun. Sirf cocuklar sut yerine "mama" kullansinlar diye bu yalanlari soylemekten utanmayan bir doktor. Zamanla bakin nasil dahada rezil olacak. Simdi okullarda "Sut icirme" proglamlari naslayinca panik oldu. Soyledigi yalanlardan bir taneside, bizim millette "laktoz entoleransi " olmadigi seklinde. Tabbi bu cocuklara uzun sure sut icirmedikten sonra aniden sut icirirseniz, cocuklar bu sutu (ne sutu olursa olsun farketmez) ictiklerinde hasta olurlar. Sut icmeye devam ettikce, vucutta hem enzimler gelisir, hem barsakta bu sutu parcalayan "Laktobasil" denilen bakteriler cogalir. Uzun sure sut icmeyen bir cocugun barsaklarinada da "Laktobasil" kalmaz. O yaziyi "IBRETLIK" olarak saklayin. Sonra nasil dansoz gibi kiviracagini hep birlikte gorecegiz.
|
|
![]() |
|
boddim
Üye
Gönderim Zamanı: 26 May 2012 Saat 10:55 |
|
hocam çookk teşekkür ederim.
kan değeri boyu ve kilosuda normal demi yemek yemiyor vitamine başladım iştahı açılırmı acaba diye işe yaramadı
|
|
|
ANNESİNİN KÜÇÜK AŞKI
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Gönderim Zamanı: 26 May 2012 Saat 12:34 |
|
Goruyorsunuz, sut ictigi halde, HGB degeri gayet guzel. Buda sut ile kansizlik arasinda bir baglanti olmadigini gosterir. Gelismesi 4 yas cocugu gibi. Sakin zorlamayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|