Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gece uyanmaları:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgece uyanmaları:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 121
Mesajın Direkt Linki Konu: gece uyanmaları:(
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2012 Saat 08:47
İyi günler dr bey oğlum 19 aylık,uykuya geçişde doğduğundan beri sorun yaşadık ayakta sallayarak uyutuyordum yeni doğduğunda gece iki  saatde bir uyanıyordu normal olarak ama bu durum hala devam ediyor gece emzirmiyorum günde bir iki kere benim ısrarımla emiyor yani emmek için uyanıyor olamaz, akşam 9  olunca uyutuyorum bir haftadırda kendi beşiğinde sallamadan başında bekleyerek uyutuyorum sallamayı bıraktm artık gündüz uykusunu bire indirdim,akşam dokuzda yatıyor sabah 5 de kalkıyor öğlen 12 de yatıyor 2 de kalkıyor toplamda 10 saat oluyor uykusu ama deliksiz değil sabaha kadar her saat başı kalktığı oluyor artık sinirlerim harap oldu geçecek az kaldı büyüdü diye diye 19 ay oldu,herhangi bir rahatsızlıktan olabilir mi yoksa bu çocuk böyle yapacak bir şey yok deyip sabretmeye devam mı edicem:( bizimle aynı odada uyuması da sebep olabir mi ne olur yardım edin.

Yukarı Dön
eflalim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 121
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2012 Saat 09:11
Yazmayı unutmuşum bulunduğu ortam çok sıcak değil normal ısıda daha önceki yazılarınızdan okuduğuma göre hareket ediyorum terlemiyor aç yatırmıyor 200 ml süt içirip yatırıyorum bazen gazı oluyor ama her gece değil, üstünü çok açtığı için yatakta fır dönünce açılıyor haliyle uyku tulumu aldım penye çıtçıtlı bodysinin üstünden giydiriyorum altında ince bir pijama oluyor,gündüz çok hareketli bütün dolapları karıştırır ocakla oynar ne kadar yaramazlık varsa yapar pek umarsamasada hayır demeye devam ediyorum bir gün öğrenir diye, zaten yaramazlık yapacağı zaman anne hayır diye gülüyor, her kelimeyi tekrarlıyabiliyor kelime hazneside çok geniş amca teyze dede dışında isimlerinide söylüyor hayvanların isimlerini çıkardığı sesleri söylüyor 10 a kadar benimle sayıyor bütün yiyeecklerin isimlerini söylüyor yani kendi yediklerinin, cümlede kuruyor baba gitti mama süt getiriyor diyor, bunları yazmamın nedeni etrafa çok meraklı olan çok harektli olan çocuklar uyumak istemezmiş bunlada alakası olabilirmi? Uykusuzluktan iyice saçmaladım galiba:)

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118673
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2012 Saat 18:40
Merak etmeyin, sizin gibi pek cok anne var. Sizde bir problem yok, problem cocukta. Soya cekim olarak bazisi "yumurtadan" boyle cikiyorlar.1 Hafta;  Aksamlari 1 olcek; Sipraktin verebilirsiniz. Ondan sonra ilaci kesin, sonucu goruselim..  
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2012 Saat 18:57
hocam merhaba
Benimde 1 bucuk yaşında oglum var aynı dertten bende muzdaribim.
Sipraktini bende kullanabilirmiyim?
 sevgiler

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.