Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sadece ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsadece ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
Mesajın Direkt Linki Konu: sadece ateş
    Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 21:20
Hocam ii geceler.3.5 yaşındaki oğlum akşam üstü işten geldiğimde 38 derece ateşliydi.babamız farketmemiş.ağrısı-sızısı-burun akıntısı-öksürüğü yok.anlamadım niye ateşlendi birden.sadece dün akşam misafirimizin oğullarında öksürük vardı.onlarla boğuştu.keyfi yerinde-atlayıp-zıplıyor.biraz iştahı yok gibi.grip mi geliyor yine?15 gün oldu grip geçirmiştik oğlum da dahil ailece...ne önerirsiniz.saygılar...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2013 Saat 23:33
Grip basladiginda; 4-5 gun ates olur, atesin 2.-3. gunu burun akintisi ve oksuruk baslar. Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2013 Saat 19:36
merhaba hocam.bugün de kreşte ateşi devam etmiş.bişey yememiş.coco-pops yedim sadece anne diyor.midem bulanıyo diyor.[bulantıyı da nerden öğrenmişseBig smile.]gece kustu hocam.üst damağını gösterip acıyor diye ağladı hep.hiç uyuyamadı.ne o ne ben.sürekli ağlamaklı-hırıltılıydı boğazı.ağzına baktım bişey göremedim.biraz üst damağı beyaz-sarı gibi anlamadım.ateşi 37.5-38 arası bi düşüp bi çıkyor.halsiz yatıyor.bişey yemiyor ya.güçten düşmesin-okula gidiyor diye ne yedirmemi önerirsiniz.öksürük yok diye ballı limon vermiyorum.burnu akmıyor ama sf veriyorum tıkanmasın diye ağzı hep açık çünkü.bide cold mix damlatıyorum.işteyim hergün ilgilenemiyorum diye aklım hep onda.havalardan mıki acaba sürekli tekrarlıyor hastalığı.saygılar....

Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2013 Saat 18:00
hocam kreşte dünde-bugünde kusmuş.ateşi 38,4.sesi biraz boğuk.öksürük yok.burnu açık.ne yapim benCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2013 Saat 07:03
Arkadan ishal gelmezse, Domuz Gribi olabilir. En kesin taniyi; Kan sayimi sonrasi soyleyebilirim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.