Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bronşiolit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBronşiolit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Peerless Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Konu: Bronşiolit
    Gönderim Zamanı: 24 Mar 2013 Saat 01:49
Hocam 3. Çocuğum olduğu halde ben bu bronşiolit konusunu çözemedim. İlk çocuğumda 6-7aylıkken o kadar yanlışlıklar yaptımki vermediğimiz ventolin pulmicort hava açıcı iğneler yaptırmazsanız tıkanır ölür veya ileride astım olur dendi bunları söyleyenlerde ist in ileri gelmiş en iyi prof ları ve hastaneleri! Şimdi 3. çocuğumdada öksürük hırlama ve ateş var. Kanda wbc: 17 çıktı. Ciğer filmindede bronşiolit çıktı. Novosef iğne 5 gün 5 günde ventolin hava günde 4 kere pulmicort günde 2 kere verdi. Teşhise göre ilaçlar doğru mu hocam birde bronşiolit illede Ventolin ve pulmicortlamı düzelir kendi kendine geçmezmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120740
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2013 Saat 04:15
Bunlar daha Bronsiolit'in ne oldugunu bile bilmiyorlar... bronsiolit; VIRUSLERLE OLUR.. Antibiyotik, hemde igne seklinde vermek de neyin nesi.. Bronsiolit'in  hicbir tedavisi yoktur, kendiliginden gecer. Sicak su buhari, Limonlu bal, Serum fiz. ve ColdMix rahat iyilesmesini saglar. Yediginiz kaziklar, boyunuzu gecmis, benim yazilarimi, makeleleri ve Alt Forum yazilarini iyi okuyun..
Yukarı Dön
Peerless Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2013 Saat 04:33
Çok sağolun hocam sizin gibi doktorlar kalmadı artık. Ben daha yeni sizi tanıdım ve hala inanamıyorum yaptığımız yanlışlara. Az ağlamadım çocuğum astım olacak diye! Peki hocam sinüzit teşhisi kondu 5 yaşındaki oğluma çok öksürüyo burnu yeşil akıyo uzun süredirde devam ediyo zitromax şurup verdiler. Doktor sinüzit asla antibiyotiksiz geçmez dedi ne yapayım hocam. Çok teşekkürler şimdiden
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120740
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2013 Saat 17:33
O Sinuzit teshisi, her cocuga konuyor... Bu senenin modasi da Sinuzit olacak anlasilan.. Tek basina; Farenjit, Tonsillit ve Sinuzit olmaz. Bu hastaliklari esas, dogru ismi; Sino-Tonsillo-Farenjit'tir... Yani hastalik oldugunda bu uc organ beraber tutulum gosterir. Her Grip te beraberinde; Sinuzit vardir. Uc kagitta  zaten burada yapiliyor, zira her ucunun de tedavisi ayni oldugu halde, sanki cok farkli, matah bir durummus gibi hadise, abartiliyor ve kafanizi karistiriyorlar... Normal Grip tedavisi ile Sinuzitte tedavi olur. Zaten Sinuzit hadisesi de, ayni; Orta Kulak Iltihabi gibi; mekanik bir durumdur, Iliadin burun damlasi ile Sinus agizlarini acarsaniz, Sinuzit duzelir.. Anladinizmi simdi, sizi nasil kazikliyorlar!!!
Onlarin tedavileri ile tabiiki; Sinuzit ASLA gecmez. Siz iliadin kullanin da gorun bakalim, geciyormu, gecmiyormu??? Cocuk kandiriyorlar sanki. Ayni Gripte oldugu gibi (ama bu sefer 5 gun) Iliadin gunde 2x1 , 5 gunden sonra da Serum fiz, 1  hafta kullanin.. Aksamlari da ColdMix'i ihmal etmeyin.
Sakin Antibiyotik kullanmayin, yoksa, yararli (Probiyotik) bakterileri yokettiginiz takdirde, o bolgenin direnci zayiflar ve is uzar... Zaten bu yuzden size "-Sinuzit gecmez-" diyor, zira biliyor yedigi halti...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Mar 2013 Saat 17:36
Yukarı Dön
Peerless Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2013 Saat 00:42
Hocam size ne kadar teşekkür etsem azdır. Keşke daha önce sizi tanısaydım. İçimi o kadar rahatlattınızki anlatamam. Herkes bana çocuklara eziyet ettiğimi söylüyor. Bu kadar güzel ve açıklayıcı anlatımınız için tekrar tekrar teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.