Hocam iyi günler, benim 25/06/2010 doğumlu (34 aylık) bir oğlum var, 12 aylıkken kusma şikayeti ile hastaneye yatış yaptık, serum taktılar, doktor hanım ertesi sabah kontrol etti, üşütmüş dedi, bir kaç ilaç yazdı hastaneden çıkış yaptık, çocuğumuzu eve getiririz getirmez tekrar istifra etti, başka bir çocuk doktoruna acilen götürdük, kulağında kızarıklık var, orta kulak sorunu olabilir dedi, amoklavin 100'lük verdi, kullandık geçti, ancak daha sonraları kulak bölgesinden ateşini ölçtüğümüzde ateşi 38 - 38,3 seviyesinde gidip geliyordu, ara ara ateşden şüphelendiğimizde doktora gittiğimizde kulağında kızaralıklık var dediler ve antibiyotik tedavisi uygulandı, en son KBB uzmanı bir doktora götürdük, çocuk doktorların dediğini teyitler şekilde KBB uzmanı da aynı şeyleri söyledi, 1 yıl önce yani oğlum 2 yaşında iken İzmir ilinde bir hastaneye Prof. bir hocaya götürdüm, o an için kontrol ettiğinde herhangi bir sıkıntısı yok demişti, odyometri testleri de normal çıkmıştı, ancak yenileyin 1 hafta önce ateşi yükseldi, çocuk doktoruna götürdük, boğazlarında küçük kırmızılıklar var iltihaplanmış dedi, Cempes 125 mg verdi, 1 haftadır kullanıyoruz, ateşi normal seviyede ancak çocukta dünden beri kızarıklıklar (boğaz kısmında) meydana geldi ve kulak kontrolünde de kulak zarında matlaşma var dedi, hocam ne yapmam gerek, bana bir fikir verin, çok sağolun
|