Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pirinç unu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpirinç unu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilgün Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: pirinç unu
    Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 13:02
hocam 14,5 aylık ikizlerim var oğlum geceleri çok sık uynaıp süt içip yatıyordu.kendimce bir yöntem denedim.akşam yatmadan 8 civarı biberonda yarı sıvı halde pirinç unu verdim 3 gün denedim. oğlum daha geç kalkmya başaldı.hatta kalkınca sadece süt verdim almadı yani alışkanlıktan kalktı sanırım.sabaha kaadr sadece 1 kez süt verdim gün içindede yemek yediremiyorum eskisi gibi  artık hem kızıma hem oğluma sadece sütlü muhalalebi veya muzlu bisküvili süt ve meyve yiyorlar çocukları yemketen mi küstürdüm anlamdım?hergün pirinç ununu sulandırıp versem çok kilo alırmı?uykusunu düzene ney nasıl düzene soktu anlamdım kızım 77 cm 10kg oğlum 80 cm 12 kilo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2008 Saat 16:09

Pirinç ununun tok tutma özelliği vardır. Eğer içtikleri süt miktarı500ml. nin altına inerse, pirinç ununu kesin.Günde bir öğün, etli bir sebze yemeği yemeleri yeterlidir.

Oğlanın gelişmesi kızdan biraz daha iyi ama her ikiside normalin az üstündeler, 17 aylık gibiler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.