Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6 aydır yemıyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6 aydır yemıyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Konu: 6 aydır yemıyor.
    Gönderim Zamanı: 30 May 2009 Saat 21:27
hocam ıyı gunler dılıyorum.kızım şuan 11 aylık.öncelerı gayet ıyı yemek yıyor benı emıyrdu.ama 5 aylıktan berı aynı kıloda.hiç bişey yemıyor.gunde bırkere 5 dakıka beı emıyor ve sadece 2 çay bardagı kadar mamayı akşama kadar zor içiriyoruz.doktora göturduk kansızlık harici bişey çıkmadı.ılmlaca başladık ama nafıle.yemıyor içmiyor.6 aydır bu durumdsayız.bır sürü mama yada yiyecek denedık.yemıyor içmiyor.günde 2 çaybardagı biberon mamasıyla duruyor,abur cuburda vermıyorum tokluk hissi uyandırır dıye.ne yapmalıyım..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2009 Saat 23:11
İştahsızlık diye bir hastalık yoktur. Önceden hızlı kilo alanlarda bir müddet iştahsız bir devre oluyor, zorlamayın. 
Yukarı Dön
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2009 Saat 11:56
teşekkur ederım hocam. yanlız gunde ıkı çay bardagı sıvıyı zor içiyor ve 6 aydır böyle gezmezı benı çok üzüyor.süreklı saç ve halı kılı yemeye çalışıyor.kansızlık varmış.ilaç kullanıyoruz.benım bıle saçlarımı yolup yemeye çalışıyor.bunun la bır ılgısı olabılırmı?yemedıgı içinde sık hastalanır oldu.yıne de verebılecegım özel bır mama varmı? 11 aylık bır bebege gunde 2 çaybardagı sadece sıvı mama yetermı?su bıle içmiyor. teşekkur ederım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2009 Saat 13:02
Madem çok çaresizsiniz, Sipraktin şurup (3gün) günde 2x1/2 ölçek verin, sonucu konuşalım....
Yukarı Dön
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2009 Saat 11:07
teşekkuredrım hocam.bırde sureklı aglıyor.uykuya daslamıyoruz.yatırsamda 10 dakıkada bır ayakta.uyanıksa aglıyo.uyuytmaya çalışıyoruz saatler ce uyuymuyo.aglıyo.yoruyorum uykusu gelse bıle uyuymuyo.çok huzursuz bı bebek.bu ay yaşına gırıyor ama dogdu dogalı böyle.bır ara bır arkadasa uykusu duzelsın dıye bır ilaç önermıştınız acaba banada  önerebılecegınız varmı hocam. ?sonucu bıldırecegım
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2009 Saat 19:10
Anlaşılan sen ilacı kullanmamışsın. Hele bir kullan, uyku işide hallolur.
Yukarı Dön
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2009 Saat 18:44
hocam bugun ilacı 2ncı kez verdım.ıkıncı gunumuz yanı.kızım bugun köfte dolma  ne görduyse yedı.eskı gunlerıne döndu.8 aydır yemek görse kaçardı.şimdi bugun yanı öglenden sonra bana yemek yedırmedı.elımdekılere saldırıyo.komşuya ındım ordada başka bebeklerının elındekı bıberonlara saldırdı.kısır yedı bır tabak.vermeyınce agklıyo.5 tane yaprak sarması yedı.dokunur dıye vermedım devamını sankı çimdıklemişsın gıbı aglıyo.ya bu bır tesadüf yada ilaçmı fayda ettı hemen anlamadım.yanlız uykumuz çok kötü.10 dakıkada bır uyanıyo aglıyo.uyumak ıstemıyor. gundede toplam 3buçuk saat uyuyonormal bebekler en az gece 8 saat uyurken.bende onunla oturmaktan helak oldum.yeme işimizi çözdugunuz için çok teşekkur ederım hocam.bırde şu uyku problemı hallolsa
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2009 Saat 08:47
Akşam dozunu 1 ölçek ver...Sabah dozu, gene yarım ölçek olarak kalsın. Bu şekilde 5 gün kullan, 3 gün ara ver. Tekrar iştahı azalırsa, aynı şekilde tekrarla...

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 06 Haz 2009 Saat 08:49
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.