|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
durusu
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
Konu: emmeyi reddetmekGönderim Zamanı: 16 Eki 2007 Saat 13:46 |
|
merhaba hocam kızım 5 aylık oldu.beni 4 haftadır emmek istemiyordu.sadece gece uyku arasında 1 kere emiyordu.ben de mecbur kalıp mama verdim.şimdi gece de emmek istemiyor.3 g-4 gündür emmiyor zaten sütümde cok azaldı 2 gögsümü de pompayla sagdıgım zaman 30 cc ancak cıkıyor.ben de inatla 3-4 saatte 1 sagmaya çalısıyorum bu sekilde acaba sutum artarmı.bır umutla belki kızım tekrar emer süt olsun diye ugrasıyorum.ne yapmalıyım inadı bırakıp mama ve ek gıdaya devam mı yoksa sut olsun da kızım belki kızım emer diye sagmalımıyım.umut ediyorum cünkü bazen uykudan uyanınca emmek istıyor.bana yol gösterirseniz cok sevinirim.simdiden tesekkürler hocam.
saygılarımla Düzenleyen durusu - 16 Eki 2007 Saat 13:49 |
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2007 Saat 22:33 |
|
Merhaba...
Bebeğiniz 5 aylık olmuş ve bu süre içinde ağırlıklı olarak anne sütü almış. 30 cc süt ile beslenmesini sürdürmek çok zor. Biberonla daha çok emdiği ve kolay süt temin ettiği için memenizi reddetmeye başlamış. Üzülmeyin... Bir öğünde anne sütü diğer öğünde biberon mamsı vermeyi öneririm size. Böylece daha sağlıklı ve tatminkar beslenme deneyimi de edinir. Ayrıva artık sabah kahvaltısına da başlayabilirsiniz. Sütten daha yoğun besinleri ve tel süzgeçten geçirilmiş kahvaltılıkları da yiyebilmeli. Aksi halde alıştırmanız zor olur. Sevgiler...
www.istahsizcocuk.com adresinde nde daha çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|