Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimin uykusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğimin uykusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
efe_selma Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğimin uykusu
    Gönderim Zamanı: 17 Eki 2007 Saat 10:56
benal hanım iyi günler.benim bebeğim 7 aylık oldu.sorunumuz hala memede emerken uyuması.bundan nasıl vazgeçirebilirim.başka türlü hiç uyutamıyorum.işe başlayacağım.çok zorluk çekeceğiz.bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
ayrıca bebeğim hiç meyve yemiyor.suyunu ve püresinide denedim ama yediremiyorum.biberonu hiç ağzına almıyor
yardımlarınız için teşekkür ederim.iyi çalışmalarDisapprove
Yukarı Dön
fatmadumantelli Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2007 Saat 16:19
selma hanım benımde aynı sorunum var
benım bebegımde 31 mart dogumlu ve gunduzlerı 40 dk gecelerı ıse sızınkı gıbı saat bası kalkması ve sadece emmek ıstemesı
allah yardımcımız olsun
ben herseyı denedım ama hala bısey bulamadımStar
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2007 Saat 22:39
Sevgili anneler...
Çok doğal sorunlar yaşıyorsunuz. Bu nedenle üzülmeyin. Gece son öğünde yatmadan önce biberon mamsı vermenizi öneririm. KArnı tok olunca daha az uyanır. AM bebekler gece sadece beslenmek için uyanmaz. Anneyi hissetmek için de uyanabilir. Bu durumda sevgiyle emzirmekten başka yapılacak şey yok. Ama sanırım acıktığı için anne sütü de çok tok tutmadığı için uyanıyordur. Biberon almayan bebek için bu aylarda yine yatmadan önceki son öğünde tok tutan hazır kaşık mamalarından da denemeniz söz konusu olabilir. Meyve püresi veya meyve suyu içine bir iki bebk bisküvisi veya kek parçası koyarak tadını daha lezzetli hale getiremniz söz konusu olabilir. Bir deneyin... Sabırla, stres yapmadan... Sevgiler... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.