|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SONGUL
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
Konu: kahvaltı önerisiGönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 12:44 |
|
merhaba hocam
bebeğim şuan 8 aylık 9.400 kilosu: kahvaltılarına ekmek peynir biraz bisküvi reçel iyi haşlanmış yumurta ama bir günde bir veriyrum ceviz rendeliyorum tereyağı çok az bunları domatesi rendeliyip karıştırıyorum.birkaçgündür kendi sütümü sağıp denedim. sizce 8 aylık bir bebek için nasıl bir kahvaltı önerisi.
birde hocam ısırgan otu içine biraz kekik koyup kendim içiyorum bunun bi zararı olurmu süt için.şimdiden saygıalr
sizinle tanışmayı çok istiyorum
|
|
|
muhammed eminim seni çok seviyorum yavrum
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
Gönderim Zamanı: 23 Eki 2007 Saat 18:57 |
|
Merhaba...
Kahvaltı karışımına bir gün peynir bir gün yumurta koyun. Her ikisini bir arada yedirmeyin. Tereyağı yerine sıklıkla zeytinyağı kulanın. Bir tatlı kaşığı. yeter. Ekmek koyduğunuzda da bisküvi koymayın. Kendi sütünüzü bu karışımın üstüne emzirmenizi öneririm. YArı katı ve pürtüklü gıda alımı mutlaka arttırılmalı ve desteklenmeli. Reçel yerine de pekmez kullanabilirsiniz.
www.istahsizcocuk.com benim sitem. Oradan da yararlanabilirsiniz.
Sizin içtiğiniz sıvının ne işe yaradığını bilmiyorum. Zararlarını da bilmiyorum.
Sevgiler...
Ben de görüşmek isterim ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|