Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yıne kusmaya basladı hocam ımdaaat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyıne kusmaya basladı hocam ımdaaat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Konu: yıne kusmaya basladı hocam ımdaaat
    Gönderim Zamanı: 02 Eki 2009 Saat 22:20
hocam merhaba oglum tekrar kusmaya basladı artık motılıumda meptamıtte fayda etmıyor cocuk kustukca kusuyor.2 ekımde goztepe ssk da randevum var demıstım hatırlarsanız bugun gıttık.4 tup kan aldılar ıdrar kulturu ve ıdrar tahlılıde aldılar sonuclar bu cuma cıkacak.bırde hocam boyunu 74 cm olctuler bende amanda 76 olmus uzamıs dıye sevınıyordum.hatırlamanız ıcın oglum suan 13 aylık 7 aylıkken 70 cm ıdı.saglık ocagında 2 gun once 76 olctulerdı ondan oncekı aylarda ıkı ayda bır 1 cm cıvarı uzuyor yada hıc uzamamıs oluyordu.goztepedekı cocuk gastrolojı uzmanı dr hn. boyunu 74 olctukı bence dogru olan olcude buydu saglık ocagındakı olcuye ınanamamıstım cocugun pantolonları hıcte bır ayda 3 cm uzamıs cocuga olacak sekılde degıldı cunku.hocam cocuk gelısıme kan verdık 1 tup.bu kanda ne tahlılı yapılacak gelısım ıle kan tahlılı arasındakı ılıskı nedır?bırde sızce tahlıllerı temız cıkarsakı bence temız ozellıkle ıdrar cunku daha oncede cok tahlıl yapıldı hep temız cıktı sızce ne gıbı bır tedavı uygulanır.motılıum ve meptamıt kullanmıs ve hatta sızın onerdıgınız fıtılıde kullanmıs ve sonuc alamamıs bır hastaya ne gıbı bır tedavı uygulanabılır?eger reflusu varsa ılac tedavısı bu ılaclar dısında ne varkı?yanı hocam bu ısın sonu amelıyata gıdermı?cok korkuyorum.duydugum kadarıyla 13 yaslarına kadar hıcbır sebebı yok ıken kusan cocuklar varmıs cevremde komsucuklardan falan ısıttım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eki 2009 Saat 16:25
İdrar tahlillerinden bir şey çıkmayacak, erkeklerde sistit görülmez.  Senin yapacağın şey, aç bırakmak. Bırak, acıksın, istesin öyle ver. Reflüye hiç benzemiyor, reflüde fışkırır tarzda kusma olmaz, sızıntı şeklinde olur. Pylor spasmı için herhalde bakılmıştır. Pylor spazmıda yoksa, çocuk isteyince beslemeyi denerim.
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2009 Saat 11:57

tmm hocam bırde onu deneyecegım cunku nasıl olsa yedırdıklerımı kustugu ıcın bı yerıne bı faydası olmuyor artı psıkolojısıde bozuluyor ac kalsın Allahın maymunu öf zaten bende onunla kırk takla yemek hazırlamak kırk takla yedırmek ardından kırk takla o zırlarken kusup batırtıgı heryerı temızlemekten usanmıstım yedırmıyom hıcbısı ıste oh be rahatladım.gelısıme kan alımı hakkında bısı soylememıssınız hocam.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2009 Saat 14:49
Gelişimi kendi çapına göre normal. Birazda benim dediğim gibi gidip, takip edelim, bakalım sonuç nasıl olacak.. Tahlillerle uğraşmanın bir anlamı yok. Bir şey çıkarsa konuşuruz..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.