Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - teşekkürler (emzirme,ek gıda)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumteşekkürler (emzirme,ek gıda)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
prg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: teşekkürler (emzirme,ek gıda)
    Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 19:50

Kadir bey geçen hafta kızım grip olmuş ve buna kulak iltihabı da eklenmişti.Doktorumuz bize antibiyotik ve pedi.us şurup vermişti.Bense sizin dediklerinizi dinleyerek kızıma serum fiz. damla,limon-bal ve cold mix verdim.Kulak iltihabı içinse 3 gün illiadin damla kullandım.Bugün kontrol için gittik.kulakları nasıl dedim.tertemiz dedi doktor.peki dedim siz antibiyotiği kulak için mi grip için mi vermiştiniz.kulağı için dedi.hiçbir şeyi kalmamış yaramış dedi.Halbu ki antibiyotiği hiç kullanmadım Smile Size gerçekten teşekkür etmek az gelir zannediyorum.Sizi tanımış olduğum için çok şanslı bir anne olduğumu düşünüyorum.Allah sizi başımızdan eksik etmesin. KizBebek

Bir de küçük bir sorum olacak: kızım 6 aylık, sadece emiyor ama gece aynı gündüz olduğu gibi 2-3 saatte bir emzirmek zor oluyor,sabah işe gittiğim için uykusuz kalıyorum.Akşam yatmadan önce muhallebi veya kaşık maması verin ardından da emzirin dedi doktor.işe yarar mı yada başka bişey önerir misiniz? yine çok teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118579
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 20:06
Akşam son öğün olarak, muhallebi verebilisiniz . Pirinç ununu önceden kavurursanız hazmı kolay olur, yoksa çocukta inlemeler olur. İnşallah işe yarar.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 06 Eki 2009 Saat 20:06
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.