|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nar
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Ara 2009 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Konu: oğlum 5 aylık ve h1n1Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 01:03 |
|
merhabalar ben bu gün katıldım foruma .. inş. açtığım en kötü konu bu olur. tam bugün 5 aylık oldu oğlum ve 5 gündür hasta:(( iki ayrı doktora götürdüm ilki peditus asist pediyatrik gifrer dolven paranox fitil verdi .. fitil yarım şuruplar bir çay kaşığı önerdi .. domuz gribi olduğunu söyledi fakat eteşini düşüremiyince gece özel bi hastaneye götürdük ordaki doktorda muhtemelen domuz gribi dedi ve tamiflu ve tonimer damla verdi öksürük şurubu için erken olduğunu söyledi .. benim oğlum çok öksürüyor genelde çok uslu olan bebeğim bu hastalık yüzünden iyice huysuzlaştı devamlı ağlıyor burnu tıkanıyor çok uyanıyor zor uykuya dalabiliyor artık bende hal kalmadı bende gribim ve ne ona ne kendime bakacak takatım yok.. öksürüğü doğal yoldan nasıl geçirebilirim burda doktorlara soru sorabiliyormuşuz acaba doktorlardan cevap alabilecekmiyim şimdiden teşkler..
|
|
![]() |
|
fatoş
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 01:39 |
|
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=109&title=grip-soguk-alginligi-oksuruk
Öksürük sorunuz için, buradaki cevaplardan faydalanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
fatoş
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
Gönderim Zamanı: 06 Ara 2009 Saat 01:50 |
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|