Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - gelişim emekleme sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgelişim emekleme sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Banusahin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: gelişim emekleme sorunu
    Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 13:27

Sevgili Kadir bey;

Kızım Onbuçuk aylık ;  daha ayaklarını basmıyor . Ve dönerek emekliyor. Bu şekilde istediği yere gidiyor. Ve diğer çocuklara göre çok esnek. Geçen bir arkadaşımın kızı da aynı şikayetten önce Nörolog ve ardından fizyoterapiste gitmiş. Kendisine kas zayıflığı olduğu söylenmiş.  Benim kızımda dirsekleri üzerinde durmak istemiyor. Ve basmak konusunda da pek istekli değil. Ayrıca kabızlık sorunu da var acaba ilişkili bir durumun zeminleri mi oluşuyor diye endişelenmeye başladım. 

Ne yapmamı önerirsiniz?

sevgiler.

BANU ŞAHİN

Düzenleyen Ayşegül - 04 Kas 2010 Saat 00:06
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 18:42
Bekleyin. beklentileriniz için daha çok erken. Mühim bir hastalığı ( kas zayıflığı gibi) olsa idi doktoru farkederdi... Fizyoterapist değil.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 21:05

Cevabınız için teşekkür ederim.

Doktoru ile bu konuyu tam konuşmamıştım aşı döneminden sonra iki aydır pek göremedi. Yarın hemen kontrolüne götüreceğim. 

sevgiler.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2010 Saat 22:43
 Sevgili Kadir bey;

Hem ortopedist hem de doktoruna götürdüm. Ortopedist detaylı muayene etmedi ama 13-14 aya kadar beklenmesi gerekli dedi. Doktoruysa süreci başlatın (çapa veya Cerrahpaşa ) dedi. Kararsız kaldım. Beklemenin kızımın tedavisinde bir gecikmeye neden olması mümkün mü? Yani beklemek bize birşey kaybettirir mi? 

eğer olmaz ise kaç aya kadar  beklememizi önerirsiniz?

sevgiler

Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 11:01
İzninizle hocam,tutatamdım kendimi,yinede sizin bilginize güvensin arkadaş,ama.
benim kızım 16 aylık tıbasmaya başladı,o zaman sizi tanımıyordum.Bizde nörolog ve fizyote.gösterdik.Acemilik işte çevdemde herkes ayyy ne kadar esnek.kemik yok v.s. gibi laflar edince.Kızım şu an 5 yaşında (imkanlar tabi) bale de 2.yılımız.Smile 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 14:09
Anlaşılan, çocuk doktorunuzun bu hususta bilgisi yok... Yoksa, Ortopedistin söylediğini söylemesini beklerdim... Bende ilk mailde söylediğim gibi;  bekleyin derim.. Böyle laf eden bir çocuk doktoruna da sormak lazım, madem gönderilecek bir husus var, aklı şimdiye kadar nerede idi???
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.