Sn. Hocam,
Çoğu anne çocuğunun yememesinden şikayet ederken ben de yemesinden şikayetçiyim.. Herşeyin aşırısı zarar diye düşünüyorum. Küçük oğlum 09.02.2006 doğumlu. Kilosu öyle çok değil, obez gibi durmuyor boyu da oldukça uzun tam olarak bilmiyorum ama kilosu 25 . Anlamadığım şey çocuk sanırım doyduğunu bilmiyor. Özellikle akşam yemeklerini çok sık ve çok yiyor ne mi ?
Mesala akşam saat 7 de 1 kase çorba 2 biber dolması ile cacık yiyor 8 de acıktım diye başlıyor ortalığı yıkmaya oğlum yeni yedin diyorum ağlamaya başlıyor meyve vereyim diyorum meyve yemiyor, çerez veriyorum tok tutsun diye çerezi yiyor yarım saat sonra yine yemek diye ağlıyor atıyorum 1 tabak soslu makarna yiyor. 8,30 da ee akşam yatmadan anne acıktım hayır diyorum oğlum çok yemek iyi değil karnın ağrır uyuyamazsın akşam yemeği bir öğün yenir yokk

yemek yersen süt vermem diyorum tamam verme diyor sonuçta yatmadan önce hem 3. öğün yemeği yiyor sütü içmeden de uyumuyor

Uzun zamandır normal muayene için dr a götürmedim sadece rahatsızlandığı zaman dr a götürüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler...