Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çok yemek...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÇok yemek...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Konu: Çok yemek...
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 11:31

Sn. Hocam,

Çoğu anne çocuğunun yememesinden şikayet ederken ben de yemesinden şikayetçiyim.. Herşeyin aşırısı zarar diye düşünüyorum. Küçük oğlum 09.02.2006 doğumlu. Kilosu öyle çok değil, obez gibi durmuyor  boyu da oldukça uzun tam olarak bilmiyorum ama  kilosu 25 . Anlamadığım şey çocuk sanırım doyduğunu bilmiyor. Özellikle akşam yemeklerini çok sık ve çok yiyor ne mi ?

Mesala akşam  saat 7 de 1 kase çorba 2 biber dolması ile cacık yiyor 8 de acıktım diye başlıyor ortalığı yıkmaya oğlum yeni yedin diyorum ağlamaya başlıyor meyve vereyim diyorum meyve yemiyor, çerez veriyorum tok tutsun diye çerezi yiyor yarım saat sonra yine yemek diye ağlıyor atıyorum 1 tabak soslu makarna yiyor. 8,30 da ee akşam yatmadan anne acıktım hayır diyorum oğlum çok yemek iyi değil karnın ağrır uyuyamazsın akşam yemeği bir öğün yenir yokk ConfusedConfused yemek yersen süt vermem diyorum tamam verme diyor sonuçta yatmadan önce hem 3. öğün yemeği yiyor sütü içmeden de uyumuyor ConfusedConfused Uzun zamandır normal muayene için dr a götürmedim sadece rahatsızlandığı zaman dr a götürüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 11:36
7.5 kilo fazlası var. Normal öğünleri dışında acıktığında süt içir, yoğurt yedir. 25 kilo8.5 yaşın kilosu...Etli gıda miktarını arttırabilirsiniz. Et daha fazla tok tutacaktır.
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2010 Saat 11:44
Hocam ,

Günde 1 kilo sütü zaten içiyor, en az bir kasede yoğurdunu yer. Ete gelince et şeklinde fazla tüketimi yok çğneyip atar yutamıyorum diyor ama 6-7 köfte, plav, havuç salatasını yer, hamburgerini evde kendim yapıyorum yer . Bir gün etli, bir gün sebzeli, bir gün bakliyatlı dengeli bir menümüz var zaten bana göre normal değil babası bana kızıyor yiyen çocuğa müdahele ediyorsun diye bilmiyorum ben de korkuyorum çünkü biz ne yersek yiyor anlayamadım Confused 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.