Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - adet kanaması ve anne sütü:(
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumadet kanaması ve anne sütü:(

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Konu: adet kanaması ve anne sütü:(
    Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 16:52
Cry
mb  hocam 6 aylık bebeğim var daha ama adet oldum bu ay anne sütü veriyorum sadece ama günde 1 ara öğün yoğurt veriyor bakıcım ,ben işteyken.işe başlayalı daha 10 gün oldu bebeğimden sadece 4 saat ayrı kalıyorum öğlen gelir gelmez emziriyorum ve en geç 2saat ara ile emziriyorum,o 4saat ayrılıkta ise sütümü sağıyorum, anlamadığım neden adet oldum,sütüm mü azaldı,adet olmam sütümün azaldığının belirtisi mi yaniCry
meme ucumun yeterince uyarılmaması aslında pek söz konusu değil ama anlamadım,başka bir sebebi olabilir mi,bünyeden bünyey değişiklik sözkonusu olabilir mi,ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyordum ama...

Yukarı Dön
hbo_ipek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 19:10
Merhaba,

Ben doğumdan 4 ay sonra adet oldum ama kızım şu an 22,5 aylık, halen aktif bir şekilde emziriyorum.
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 19:11
İyi akşamlar canım verdiğim linkte doktor beyin senin  soruna benzer bir soruya verdiği cevap bulunmakta  sağlıklı günler diliyorum ..

Yukarı Dön
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2011 Saat 20:19
teşekkür ederim kızlar.gülşen bu linki ben de gördüm ama benim  sütümün azalma nedenini anlayamadığım için dra sormak istedim,kaygı stres üzüntü yok hayatımda bebeğim de sık emiyor eee,neden adet oluyorum,neden süütüm azalıyor onu merak ettim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2011 Saat 11:07
İşe başlamanız, sütünüzün (azalması demiyelimde)  duraklaması için yeterli bir sebeptir, götürebildiğiniz kadar götürün.. Doğru, bünyeden bünyeye farklı olabiliyor.
Yukarı Dön
nhlrd Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 93
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2011 Saat 14:48
ben adet görme ile sütün azaldığı varsayımını ilk kez okudum şimdi, doktorum sadece bana doğumdan sonra sütün koruduğunu düşünüp doğum kontrol yöntemi kullanmayı ihmal etme demişti. ben de kırkım çıktıktan 15 gün sonra normal adet görmeye başladım, şuan bebeğim 24 aylık ve hala emiyor (10 aylıktan bu yana çalışmama rağmen). sanırım bünyeden bünyeye değişiyor....
gülücüklü günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2011 Saat 12:40
Adet gördüğünüz için sütünüz azalmıyor.... Meme daha az uyarılınca (dolayısı ile süt azaldığında) adet görüyorsunuz..Bu durumda bile emzirmeniz hiçbir mahsuru yoktur, hatta tekrar adet görmeyenler bile var..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.