merhaba kadir bey,
kızım ela için minirim sprey kulandırmaya başlamıştınız.bu kunu ile ilgili formumuz var aslında ama kilitlenmiş.
kısaca özetleyeyim.kızım şuanda 4 yaş 2 aylık.ve 4 yaşını 1 hafta geçe başladık minirine.her akşam burun deliklerine birer fıs sıktık.ilk şişede düzelme olmadı.hatta ilacı kullanırken de bezini ıslatıyordu.sizde bunun normal olduğunu ve belli ki ilk kürde iyileşmeyeceğini söylemiştiniz..ara vermeden diğer şişeye geçmemizi tavsiye etmiştiniz..
dün 5.şişeye başladık.4 şişeye kadar hiç ara vermeden kullandık.4 şişede sadece 1 kere kuru kalktı.ilaca başlamadan evvel taşıyordu sızıyordu çişi ama ilacı kullanınca yine işiyor ama çok fazla değil.şöyle söyleyeyim ilaca başladıktan sonra bezinin ağırlığı başlamadan öncekinin çeyreği kadar.ama dediğim gibi sadece bi kere tam olarak kuru kalktı. 4.şişe bitip 5.şişeye geçmeden 1 hafta kadar ara verdik.nedeni hem ilacı bulamadık getiricez diyip getirilmedi sonra almayı unuttuk.bu 1 haftada da eskiye döndü tabii.hani ilacı kullanırken kullanmadığımız zamana göre çeyreiği kadar ağır alıyorum dedim ya işte ara verdiğimiz dönemde yine sızmaya taşmaya başladı.hatta çoğu zaman gece 2 kere değiştirdim altını...
yani bizde bi gelişme yok.5.şişeye geçtik sadece 1 kere kuru kalktı.bırakıncada eski halini alıyor..bu durum bana normal gelmiyor..ne yapalım devammı ilaca yoksa ilacı bırakıp test v.s bişey mi yapmak lazım..