Merhaba Hocam; 15 aylık bir kızım var. 1,5 ay önceki muayenesinde kilo:10,7 boy:78 cm. Bu kış çok zor geçti. 3 ayda 3 kez orta kulak iltihabı geçirdi. Doktorumuz ilaç verme taraftarı değildir ancak bu tür durumlarda antibiyotik kullanmamız gerektiğini söyledi. Her seferinde antibiyotik ve iburamin cold kullandık. Bu günlerde yine 15 günü aşkın süredir hapşırık ve burun akıntısı ile başlayan bir rahatsızlığımız var.Bu kez götürmek istemedim doktora. Yine otit ve antibiyotik demesinden korktum. 4 gündür sizin önerilerinizi okuyorum ve uyguluyorum.İliadin 3 gün+sonrasında serum fizyolojik ve de cold mix.Ama başındamı yapmak gerekirdi bilmiyorum çünkü öksürük seyreldi ama burun bazen sıvı bazende koyu kıvamda akıyor. Dün akşam ise hiç olmamıştı ateşi çıktı. sürekli ölçtüm, 38,5 ve 37,5 olarak seyretti.Ateş düşürücü vermedim.Bu sabah ağzını kokladım koku yoktu.Ama dili beyazdı. Azı dişlerimizde geliyor.Uzun zamandır şişlikler var.Bana yol gösterirmisiniz.Kan tahlili yaptıralımmı grip mi ? Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.