|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
egeliyim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 02:35 |
merhaba doktor bey, oğlum 26 aylık, tuvalet eğitimi için çocuk hazırsa başlayın deniliyor, oğlumun kullandığı kelime sayısı 20 civarında, cümle sayısı 2-3 civarında, kısacası henüz derdini tam anlatamıyor, genelde beden dili kullanıyor, kıyafetlerini de giyip çıkaramıyor, bunlar tuvalet eğitimi için hazır olmadığını mı gösterir? bunların yanı sıra öğle uykusundan (2 saat ) kuru kalkıyor, hatta gece bağladığımız bez bile sabah çok az ıslanmış oluyor...1 haftadır tuvalet adaptörüne ve klozete oturtuyorum, oyun olarak görüyor sanki, bazen hoşuna gidiyor, bazen hemen kalkmak istiyor...henüz hiç başarılı olamadık, saatlarce birlikte oynuyoruz, sık sık soruyorum var mı diye, cevap vermiyor (ama anladığına eminim) ama 1-2dk yanından ayrılayım, hemen çişini ya da kakasını yapıyor....ben hazır mı değil mi, eğitime devam edeyim mi karar veremedim...siz ne dersiniz hocam? teşekkür ederim...
|
|
ege'nin annesi
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
Merhaba , hocamın tuvalet eğitimi ile ilgili aşamaları anlattığı cevaplardan birinin linkini ekliyorum
Daha fazla cevap için http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=125&title=idrar-kaka-sorunlari-ve-tuvalet-egitimi linkinden de faydalanabilirsiniz. Hocam gerek görürse cevap yazacaktır sağlıklı günler
|
|
![]() |
|
egeliyim ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Tem 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() |
okudum çok teşekkür ederim,1.aşamamız tamam,2.aşamayı yaşamadık..3 için karar veremedim..aklına gelince çiş çiş diyor ama götürünce hiç yaptığı olmadı...sanki oyun oynuyor ya da yeni öğrendiği bi kelime olduğu için tekrar ediyor gibi...hocam sanırım ne kadar konuştuğu ya da giyinip soyunabilmesi ile pek ilgisi yok bu işin...doğru anlamış mıyım?
|
|
ege'nin annesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() |
Doğru, tuvalet işi tamamen ayrı bir iş.. Bana kalırsada "oyun oynuyor".. Sabırlı olun, o 3 safhayıda yaşayacaksınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|