Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - idrar yolu enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumidrar yolu enfeksiyonu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep elif Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 09 Ara 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: idrar yolu enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 19:54
hocam merhabalar,7 aylık kızım pişik oldu,kızarıklıkları geçti fakat pişik bölgesinde sivilceler var onlar geçmedi.Doktora götürdüm.İye olabilir dedi.İdrar tahlili ve kültürü istedi.Yaptırmadım.Hocam gerçekten enfeksiyon o bölgede sivilceye neden olur mu,eğer İYE ise kendiliğinden geçer mi yoksa ilaç kullanmak şart mıdır,tahlili yaptırmalı mıyım.ne önerirsiniz..teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2012 Saat 22:03
O aylarda IYE son derecede nadirdir. Eger aklinizda kalacak ise, once bir "Idrar Tahlili" yaptirin, bakalim ne cikacak. Eger tahlilde "NITRIT" degeri negatif gelirse, idrari temiz demektir. Pisik icin gunde iki defa normal pisik kreminiz yerine "Ultralan Pomat" surun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.