Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dirsek kırığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdirsek kırığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bilgeceren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Konu: dirsek kırığı
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2012 Saat 17:03
hocam iyi günler oğlum 7 yaşında yaklaşık 2 hafta önce parkta oynarken düşüp sağ kolunu dirsekten kırdı hemen acile götürdük yapılan tetkiklerde radius ucu kemiğinin kırıldığını öğrendik ameliyatla 2 adet pin takıldı ve şuanda kolu alçıda.alçı ve pinler çıktıktan sonra fizik tedavi olacak.hocam dr. söylediğine göre ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratabilir pimler gelişim plazmasından geçtiği için gelişim geriliği yapabilirmiş.hocam bu konuda bana tavsiyeleriniz varmı sizin düşünceleriniz benim için çok önemli veya yönlendireceğiniz biryer varmı..cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2012 Saat 23:33
Biraz abartmislar, korkmayin, en azindan olsa bile,  is gormesinde bir kisitlanma olmayacak.
Yukarı Dön
bilgeceren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2012 Saat 18:06
 olsa bile derken risk var yani değilmi hocam bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca kırık için balık yedirilmez derdi annemler nekadar doğru hocam kırılan kemik kaynamazmış doğruluğu varmı teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2012 Saat 20:11
"-olsa bile -" derken, en kotu ihtimal ile demek istedim. Risk var demedim.
'-balik yedirilmez-" lafi tam bir palavra, onlara kalsa, kirigi olanlara "paca" yedirirler. Cok sacma bir iddia.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.