9 5 2012 doğum kilosu 3370 50cm 36 bç12 10 2012 8400gr 71cm
1)hocam son 1 aydır günde 2 en fazla 3 kez 100ml mama veriyorum oda çok ağladığı için gün içindede gecede sık sık emziriyorum
sağlıkocağında çok fazla kilo aldığını bu aydaki bir bebeğin bu kiloda olmasının obeziteye yolaçacağını söylediler mamayı kesmemi söylediler tamam keseyim ama oğlum çok iştahlı
abisini bişey yerken görünce istiyor biraz bişey tattsırsak devamını vermeyince ağlıyor
bende arada meyve püresi yoğurt veriyorum şimdi benim size sorum süt verip bir ay daha başka bişey vermemelimiyim
2)peki kutu süt olarak ben büyük oğluma hep b.m marketin tamyağlı sütünü içirdim bir yakınım büyük firmalarla aynı eşdeğerde olduklarını söylemişti başka bir görüşte ucuz olduğu için bilindik firmaların sütlerinden kalitesiz olduğu yönünde sizca hangisi doğru zira pastorize süt imkanım yok
3)büyük oğlum 4yaş 4 aylık 1 yıldır hiç kilo almıyordu sayenizde sipraktine başladık 4 ayda 16.3 den 17.5 çıktı boyuda 112 cm hemşire çok uzun boyu olduğunu söyledi sayenizde yeme sorunumuz biraz olsun düzene girmeye başladı çok sağolun
çok uzun oldu şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen nurten... - 15 Eki 2012 Saat 09:54