Merhabalar hocam ,
yazarken bi yandanda düşünüyodum paylaşayım istedim Allah razı olsun sizden ki siz olmasanız bukadar rahat başka kime danışcaktık canparelerimizin sıkıntılarını , kime güvencektik ..
hocam kızım 3.5 yaşını geçiyor 22 kilo .sizden öğrendiklerimle anladığım şekilde bi grip geçirdi .hiç bir ilaç vermedim bal limon ve vicksle atlattık büyük kısmını .etraf bu sırada o kadar canımı sıktıki tabi söylemem bile gerek yok sanırım .üvey ana yerine kondum resmen .hastalığı çok hafif güzel şekilde atlattık fakat balgamlı öksürüğümüz kaldı sadece rahatsız edici seviyede.kusup çıkaramıyo balgamı öksürükte özellikle gece ve sabahları çok sıkıştırıyo hırlar şekilde öksürüyo fakat bu balgamdan kaynaklanıyo biliyorum.etraf her ne kadar ciğerleri kötü bu çocuğun deyip beni sinir etsede balgamı halledersem sorun hallolcak hocam eminim.benical şurup vardı önceki mesajlarınızda bizim içinde tedavi edici olurmu ne önerirsiniz bu geçmeyen öksürük canımızı fazla sıkmaya ve bizi zorlamaya başladı artık .
ikinici olarakta ,hafta sonu ikinci bebeğim doğmuş olacak nasipse aşıları hakkında bilgilendirirmisiniz hocam beni.hastanede ayrı sağlık ocağında ayrı kan alcaklar.aşı takvimi olacak .siz ne önerirsiniz sağlık ocağındaki aşılara ilave ek olarak ne yapmalıyım ..şimdiden çok saolun hocam Allaha emanet olun