Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kilo alamama, kulakta matlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkilo alamama, kulakta matlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nalan Gökçe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: kilo alamama, kulakta matlık
    Gönderim Zamanı: 14 Kas 2012 Saat 12:03

Doktor Kadir Bey, öncelikle böylesine faydalı bilgileri bizlerle paylaşmanız ve bizlere yardımcı olmanız nedeni ile size sonsuz şükranlarımı iletmek isterim.

Benim sorum 23 kasım 2010 doğumlu oğlumla ilgili, kendisi yaklaşık iki aydır kreşe gidiyor. Bu süre zarfında ufak tefek soğuk algınlıkları atlattık. Ancak neredeyse 6 aydır kilosunda bir değişiklik yok 11,5 kg civarında, bir arada rotavirüs geçirdi.
1- Kilo alması için ne yapmalıyız
2- Yumurta sevmiyor, ancak yemesi gerkiyor bunun için ne yapabiliriz
3- Gribal enfeksiyonlar sonrasında grip aşısı için doktora gittiğimizde bize sağ kulağında matlık olduğundan bahsetmişti ve t... antihisteminik verdi. Ancak ben kullanmadım, sizce doğru mu
4- İştah açısıc S... başlayan şurubu kullanalım mı

Teşekkür ederim...

sağolun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118980
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2012 Saat 18:30
1- 800gram eksik icin dert ettiginize degmez. Ugrasmayin, hele cocugu hic uzmeyin. Teklif var, israr yok...
2- Et yiyorsa, yumurta sart degil. Tabii yerse iyi olur, ama dedigim gibi, Evde "Dram" yasamaniza gerek yok. Degisik sekillerde ( corba icine "terbiye" seklinde) deneyebilirsiniz.
3- Asiya mani degil, yapilmadi ise, asiyi yaptirin. Antihistaminikler,  bu durumlarda artik; 30 seneden fazla bir zamandan beri kullanilmiyor.
4- Istahsizligi daha da rezil bir hal alirsa kullanabilirsiniz.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.