Kadir Bey Merhaba,
27 Aylık oğlumun gelişimi tam olması gerektiği gibiydi. Ama son 1 aydır ciddi bir yeme problemi başladı. Günde iki öğün yiyor. Kahvaltıyı hala karışık veriyoruz. Peynir, yumurta, bebek bisküvisi şeklinde. Katiyen ağzına ayrı ayrı peynir, yumurta. İlla ayrı ayrı kahvaltıya alıştırmam gerekirmi böyle yemeye devam ederse hiçbir zaman alışmıyacak gibi geliyor. Diğer öğündede ketçaplı köfte pilav dişında birşey yemek istemiyor, sebze verirsem kusturuyor kendini. Meyve günde 1 elma veya muz yiyor. Bu besinler gelişimi için yeterli olurmu. Birde başkası ne yer ne içerse istiyor. Ama sağlıksız olanları tabi. Örneğin yanında ayran içelimveya sebze yemeği yiyelim istemiyor. Misafir geldiğinde ikram edilen Maden suyu, kola, çay,börek gibi şeyler için deli oluyor. Sütü de içine kahve, nesq..ik koyarsak içiyor. Bu besinlerle gelişimi gerilemeye başlarmı. Onu yemek yemeye zorlayınca ben de stres oluyorum oğlumda mutsuz oluyor.
Ayrıca 2 yaşa bağlı olduğundanmı bilmiyorum, herşey kendi dediği gibi olsun istiyor, en ufak bir aksilikte ağlıyor, hatta oyuncaklarıyla bile kavga ediyor. Bu durum geçici midir. Çevreden düzelmesi için kreşe göndermemi söylüyorlar. Kreş gerçekten halledermi bu problemleri. Değerli vaktiniz için çok teşekkür ederim.