Merhaba hocam .. bu ara size o kadar çok soru sordum ki Allah razı olsun hiç geçirmeden cevapladınız sabırla ne kadar teşekkür etsem azdır hakkınızı helal edin nolur .. bu sabrınız anne çocuk psikolojisini çok iyi anlamanızdan kaynaklanıyor sanırım ki en önemli şeyde bu değilmi zaten ? bi misal vermek istiyorum sadece hocam dünyanın parasını vererek tavsiye üstüne gittiğim bi özel dr da bi dayak yemediğimiz kalmıştı aklıma geldikçe hala sinirleniyorum .. birde burdaki rahatlığımıza bakın .. büyük bi nimet sizin burda olmanız bizim için gerçekten .
aklımdakileri paylaşmadan yazıya dökmeden konuya girmek istemedim hocam bizim yine sorunumuz var 3 aylık kızım sanırım abladan kaptığı mikrop yüzünden hasta oldu burnu tıkalı öksürük hapşırık mevcut ..
burnunu serum fizy .zaman zamn da iliadınle açmaya çalışıyorum ama bu seferki biraz inatçı tıkanıklık açılmıyo sadece hafif bi rahatlama oluyo o da çabucak geçiyo .nefes alırken sürekli bi hırıltı var hocam balgam dolu belli öksürürken kusacak gibi oluyo ara ara .beni korkutan hocam hırıltısı . nefes alırken sorun yok ama nefes verirken kısık bi hırılıtıyla ve zor nefes veriyo ıslık sesi gibi .elle tutulduğunda sırtındanda zaman zaman hissediliyo hırılıtısı . bu hırıltı balgamdanmıdır yoksa farklı bi hastalıkmıdır ? nasıl anlarım ne zaman korkmam ve ne yapmam lazım bu gün 4.günü hastalığın ve iyileşme emaresi yok daha ..bebeğin çok küçük olması korkutuyo beni hocam öksürürken bi görseniz büyük adam gibi eziyet çekiyo resmen içim acıyo .. en çok ta hırıltı aklımı kurcalayan .
ablamız için ayrıca saolun hocam ag. 400 bıd hastalığımıza şifa oldu şükür .yalnız öksürüğü hala tek tük devam etmekte .
birde hocam biz normalde hiç bu kadar hasta olmazdık benim evime doğalgaz yeni geldi bu sene ilk kışımız bunla alakalı olaiblirmi bu hastalıklar ?? çocuk 3 aylık 3 kere grip oldu kış girdi gileri evde sürekli hastalık dönüyo havalandırmaya falan da o kadar özen gösterdiğim halde ..
Hayırlı günler - İyi çalışmalar hocam .