Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anne sütündeki virüsler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumanne sütündeki virüsler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Konu: anne sütündeki virüsler
    Gönderim Zamanı: 16 Mar 2013 Saat 12:30
Kadir Bey merhaba,
2 hafta önce 4 yaş 3 aylık oğlum öpücük hastalığı geçirdi...1 hafta yüksek ateş şeklinde tamamlandı..5 gün önce sağ gözümde kızarıklık kapanma acıma batma kaşınma başladı..2 gündür boğaz ağrısı şiddetli eklem ağrıları halsizlik eşlik etti. hapşurma öksürme burun akıntısı yok..dün gece 38.3 e kadar ateşim çıktı 5-6 defa üstümüe değiştirmek zorunda kalacak kadar terledim...3,5 aylık bebeğim var..emziriyorum onda henüz bi hastalık belirtisi yok...aklıma çok takıldı sütümde onu hasta edecek virüsler var mı? yoksa antikor olmuş zararsız bebeğime bağışıklık yapacak virüsler mi var?sizce ben de öpücük hastalığı mı oldum yoksa grip mi geçiriyorum?teşekkür ederim..size sağlık temenni ederimSmile
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118980
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2013 Saat 18:55
Anne sutunde virusler olsa bile, anne sutundeki maddeler onlari "inaktive" ederler. Ayricada, Solunum yolu enfeksiyonu yapan virusler, Sindirim yolundaki hucrelere giremezler, uygun reseptorleri yoktur.
Siz de, E.M. olabilirmi?   Hic gecirmediniz ise, olabilirsiniz. Onemi yok, zaten tedavisi yok, bir zararida yok. Atesiniz ciksa bile hicbir degisiklige gitmeyin, emzirmeye devam...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.