Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ek gida
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEk gida

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Stnstn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesajın Direkt Linki Konu: Ek gida
    Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 19:43
Hocam iyi aksamlar Allah askiniza su ek gida nedir ya okudukca aklimda karisti benim oglum 30 mayis 2013 dogumlu anne sutu ve kutu sut iciyor sutum olsa sadece anne sutu alsa ek gidaya gecmemiz gerekiyor fakat alerji yapiyor.. Ben bu cocuga bizim yedigimiz corbalardan yedirsem ne olur o igren sebze corbalarindan nefret geldi cocukta sevmiyor.. Yayla corbasi tarhana mercimek sebze yemeklerini ezip versem ne olur.. illaki sirayla baslamakmi gerekiyor zaten doktora uydul pekmezli kahvalti verdik smdi tuzlulara burun kiviriyoe ne sasirdim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 20:07
Sebze corbalari; Amerikali anneler gibi, yemek yapmasini bilmeyen anneler icin tarif edilmistir... Yemek yapmasini bilen anneler, evde pisirdikleri corbalardan ve sonra, kiymali-sebzeli yemeklerden verebilirler.
Doktorlardaki bu; "Sebze corbasi" aski ise, "tamamen duygusal" olup, 6. aydan sonra asilar bittiginden doktora gelmeyen hastalari muayeneye getirebilmek icin "cilkini cikardiklari" bir uckagit halini almistir...

"Obur ay mutlaka gelin, maydanoz ilave edecegiz!, cok muhim!"    
Yukarı Dön
zümranur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 21:14
kadir bey benim kızım 7,5 aylık ve ne yoğurt yiyor nede çorba sadece meyve püresi yiyor bide emiyor sabah yumurta yesin diye cici bebeye karıştırıp veriyorum nasıl düzene sokabilirim bilmiyorum kendini kilitliyo ve yemiyo:( yaptıklarım doğru mu.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120120
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 22:08
Kilosu: 8kg veya ustu ise, bosverin, anne sutu yeterli, ek gidaya gerek yok demektir. Teklif var, israr yok....
Yukarı Dön
zümranur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2013 Saat 22:30
evet haklısınız cok teşekkür ederim zaten ek gıdaya geçince emmeyide azalttı tekrar eski düzene döncem:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.