Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
zuhaldeniz
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 144
|
Konu: kulak ağrısı Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 12:53 |
doktor bey merhaba oğlum 6 yaşında geçen hafta grip oldu.sürekli burunu sildğim için dışında yara oluştu. ve sadece bir deliğinde yara için krem kullanmama rağmen geçmiyıor ve burun deliğini kapatıyor gece nefes almasını zorlaştırıyor. sorunum ise iki gün oldu hala kulak akıntısının geçmemesi, söyledğiniz gibi hemen iliadin kullanıyorum ...hocam akıntı ne zaman geçer birde burubdaki yara nasıl iyileşir .nasıl bir yol izlemem gerek,yor açıkçası kulak akıntısı beni biraz tedir ediyor...şimdiden teşşekür ederim.
|
zuhalgirgin
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118980
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 19:11 |
Burundaki yaraya; once SiccNasal krem surun(gunde 3-4 defa)Eger; "balpetegi" gibi kabuklu yaralar olusursa(veya olustu ise) Thiocillin pomat(gunde3-4 defa) surun..
|
 |
zuhaldeniz
Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 20:13 |
hocam akıntı için iliadinden başka ilaç kullanmamıyım...mesala bactrim gibi....
|
zuhalgirgin
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 21:21 |
Bactrim'i; Kulak agrisi ve/veya ates oldugunda, kullanabilirsiniz, her zaman degil, duruma bagli..
|
 |
cennettekus
Katılımcı Üye
Puanlar: 338
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2013 Saat 23:26 |
Kadir bey benim oglumda 21 aylik kuzeni gripti 3 gun once ondan ogluma gecti cok kotu hasta kusuyor balgami var kuzeni antibiyotik kullaniyor bogazinda iltihap varmis gozunun biride sisti bu durumda benim oglumdami antibiyotik kullanmali ben sadece illiadin ped. Bal lomin coldmix veriyorum ama oksururken cigeri sokulecek gibi oksuruyor ateside var dolven verdim atesi icin yatmadan once bide kulaklarini tutup kasiyor bana gosterip agliyor aceba bactrim kullanmalimiyim kulagi icin ?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2013 Saat 04:02 |
SAKIN; Antibiyotik kullanmayin ve sabirli olun, benim anlattiklarimi uygulayin. Gozunun sismesi, Gribin sbep oldugu odem yuzunden; gozyasi kanalininda tikanmis olmasindandir...
Iliaidn ped, burun damlasini, gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine damlatin( 3gun). Damlatirken, yatar vaziyette olsun. Atesi;38'i gecerse, Bactrim kullanabilirsiniz.
|
 |
zuhaldeniz
Üye
|
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2013 Saat 07:57 |
saolun doktor bey...
|
zuhalgirgin
|