Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - düşme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdüşme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesajın Direkt Linki Konu: düşme
    Gönderim Zamanı: 31 Oca 2014 Saat 23:12
hocam merhaba.1 saat önce 17 aylık oglum düştü ve kafasının arkasını bilgisayar koltugunun ayagına çarptı demir ayak.çok kanadı eşim hemen hastaneye götürdü dr sadece çizilmiş demiş ve yapıştırıcı sürmüş bandaj takmış 3 gün dursun demiş.filime gerek yok önemli bişi değil sıyrılmış sadece demiş ama ben rahat edemedim size yazmadan müşade altında falan tutulması gerekşrmi agrı kesici verip rahat uyumasını saglasammı başı agrırmı,yada agrı kesici vermemekmi dogru olur.beni tek siz rahatlatırsınız hocam :(
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120753
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 00:40
Hayret, nasil oldu ise, vicdanli-namuslu bir doktora rast gelmissiniz.. Oturun oturdugunuz yerde.. Ilaca da gerek yok.
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 00:44
cok saolun hocam keyfide yerinde yine koltuk tepelerindeydi az önce uyudu gerçii,düşe kalka büyücekler ama biz anneler panik oluyoruz ister istemez,okadar kolluyorum ama oldu işte.iyiki varsınız hocam allah sizden binkere razı olsunn.iyi geceler.
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.