|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
MaRaL
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 4 yasinda altina kaçiriyorGönderim Zamanı: 20 Nis 2014 Saat 23:08 |
|
hocam oglum nisan 2010 dogumlu,ben kesinlikle zorlamadan kendi istegiyle 2.5 yasinda bezi birakdi ..
ufak tefek kazalar disinda bi sorunumuz yokdu dune kadar .. son ayda kazalrin sayisi artti,sebebini sordugumda çizgi film bitecekdi, oyun çok guzeldi vs gibi bahaneleri var .. gormezden geldim,guzellikle soyledim , kizdim hiçbiri ise yaramadi .. artik sabrim tasti son haftada 2 si kaka olmak uzere 4 defa altina kaçirdi .. napayim simdi ben , cezami vereyim,dakka basi çisin varmi diye sorumu sorayim ne edeeyim bi akil verin hocam :( .. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 00:05 |
|
Gormezden gelin, oyle cisli kalsin, arzu ederse, kendisi camasirini degistirsin, isterse, "yarim dus" alsin. .. Hep size guvendigi icin yapiyor...
|
|
![]() |
|
MaRaL
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 01:05 |
|
tamam hocam deniycem
ceza falan vermiyorum o zaman bi daha konusunuda açmiycam sonucu size haber ederim in$ .. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|