Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çıkmazdayım(ateş,kulak ağrısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçıkmazdayım(ateş,kulak ağrısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merries Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merries Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: çıkmazdayım(ateş,kulak ağrısı)
    Gönderim Zamanı: 09 Haz 2014 Saat 13:24
hocam oğlum geçenlerde 5 yaşını doldurdu. yaklaşık 20 gün önce kulak ağrısı ve sonrasında ateş oldu. o gün bu gündür sadece başta yada alın bölgesinde ateş mevcut. bir haftadır da karın ağrısı vardı geçti. sonuç olarak doktor kan sayımı yaptı

WBC 6,97
ASO 1010
SEDİMENT  47
CRP 36,55
STREP SWAB TESTİ NEGATİF
ALT 9
AST 24

Belli başlı testler bunlar. perşembe günü yapıldı. biz bir gün önce antibiyotik tedavisine başlamıştık.devam ediyoruz. 1 hafta kullanacakmışız. 1 ay sonra tekrar bakılacak ve ona göre profilaksi tedaviye başlanacakmı. 20 yaşına iğne tadavisi dendi. bacaklarında belirgin bir ağrı yok. kalp böbrekler temiz.  ama başında sürekli bi sıcaklık var vücudunda yok ateş düşük çıkıyor. bir haftadır da böyle. şimdi yine grip ateş çıkıyor düşürüyorum ama başı ateşli hala.romatizmadan şüphelenmelimiyim çok korkuyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2014 Saat 20:30
WBC; 6.97 oldugu halde, hala Antibiyotikmi aliyor!! Allahaskina, o zaman bu testleri niye yapiyorlar?? Nasil olsa her durumda, Antibiyotigi verecekler, bari birde cocugun canini yakmasinlar.
Biraz benim yazilarimi okuyun, cok okumaniz gerekli..
Sirf; "kafasi sicak" diye cocugun basina ne isler actiniz. Su atesle ugrasmayin. Ates ile ilgili 2 makalemide okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.