|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MECHUL83 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2014 Saat 15:53 |
Hayırlı günler hocam. Kızım 23 aylık 12 kilo. Geçtiğimiz Çarşamba gunu gece ateşlediği icin Perşembe gunu doktora gıttık. Boğaz'da kızarıklık var dedı. Suprax verdı bode calpol. . Ama ben kullanmadım supraxı sadece ateslendıgınde calpol verdımm. Yaklaşık pazar sabahına kadar ara ara ateşledi. Cuma Günü'de ağızda yara başladı dudaklarda üst damakta ve Boğazı'nda tamamen yara oldu ve cene kısmında dış kısımda uçuk gıbı yaralar başladı ayrıca diş ertlerinde şişti ve ara ara kanıyo o günden bleri sadece su ve cok az süt içiyor. Ama cok az. Bugün yıne doktora gıttık ağızda virüs başlamış dedi beslenemedıgı içinde ,önce yatıralım dedi. Biz istemediğimiz için zinko k ve bi şurup verdi virüs için bide tanflex sprey verdi bunları ıkı gün kullan eğer yıne yenemeye devam ederse yatırmak zorundayız dedi. Hocam sızce ne yapmalıyım. Kendılıgınden 15 günde gecebılır ama yayılma rıskıde var dedi.hocam açıl yardım istiyorum cok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Herpangina" denilen, virutik bir hastalik geciriyor, Pyraldin sol'un faydasi olur.
Zinko hicbir ise yaramaz. Eksi ve sicak gidalari alamaz. Tatli gidalar verin. Dondurmayi cok rahat alir. Su icebildigi muddetce, hastaneye yatmasina gerek yoktur. |
|
![]() |
|
MECHUL83 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam zaten pyraldin de vermiş. Zinkoyu tırnak kenarları parmak alt kısmına kadar soyuldu oyüzden verdi galiba. ama bilmiyorum. Hocam peki aklovir şurubu kullanmayayım mı? Sadece pyraldın yeterlimi. Cok teşekkür ederım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aklovir bir ise yaramaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|