|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
taha
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: öksürük ve ateşGönderim Zamanı: 29 Haz 2014 Saat 17:40 |
|
Hocam benim oğlan 3,5 yaşında 3 gündür ates ve öksürük artı midesi hic bir şeyi kabul etmiyor yiyince öksürurken çıkatıyor ilk gun ateşi çok yüksekti 39 u geçiyordu yinede ateş düsürücü vermedim dün ve bugün ateşi 38 lerde seyrediyor ama manyak öksürüyor ciğerden değil boğazdan gıcık olmuş gibi ağzı az kokuyor bademcikleride okadar şiş değil mademcikleri acıyınca kendi söylenirdi zaten ama oksurmekten bogazı çok acıyor ardık bende ilaç kullanmayacağim diye inat ediyorum ama çocuk bitap düstü açlıktan ölecek ve öksürük hiç dinmiyor ateşte devam he sizin söylediginiz her şeyi yapıyorum bal limon zencefil burnu tikalı değil öyle kustuğunda balgam falanda çıkmiyor ne yapmalıyim sizce beti benzi gitti iyice siz ne derseniz o antibiyotik veya hangi oksuruk surubuna baslıyayim başla derseniz eger yavrum çocuk gözünü açamıyor
|
|
|
bilgi gerçek hazinedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 09:14 |
|
EGER: Agizinda "pis bir koku" ve dilinde, "kalin bir pas tabakasi" varsa, Aug...in 200 gunde 2X1 olcek, kullanin, siseyi bitirin.
Yoksa, Grip demektir, sadece benim grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
nukusev
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Haz 2014 Saat 10:04 |
|
Hocam konuyla alakalı olarak ve arkadaşımdan özür dileyerek bir şey sormak istiyorum..
Cocuklar gripliyken inek sütü ve ürünleri verilmediğini duydum bir kaç arkadasimdan onlarda dr lardan ögrenmişler..balgami arttirdiğini söylemişler..bu nekadar dogrudur?? Saygilar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 00:12 |
|
Palavra, bunlar yeminli "Sut dusmani" doktorlar olup, herbir firsatta, sutu kestirmeye bakarlar.. Sakin inanmayin, ayni sekil beslenmesine devam edin.
Hasta iken, hicmi, "Yayla corbasi" icmediniz.... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|