|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hayalim41
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hayalim41
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: geçmeyen nezleGönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 12:52 |
|
hocam iyi günler,oglum 26 aylık 2 hafta önce 3 gün süren ateşimiz vardı sonra burnu tıkandı ve yaklaşık 11 gündür burun akıntısı var,burnu silmekten yara oldu,ara ara öksürük ve hırıltılı nefesi hocam dün doktara götürdüm alerji dedi ama ben pek ilaç kullanmam,bize zytrec,peditüs ve geral sprey verdi kullanmadım.baştan beri sizin söylediklerinizi uyguluyorum.sümüğü koyu sarıydı şimdi yeşile dönüyor gibi hiç azalmıyor ne yapalım hocam yardım edin uykusuda hiç yok.Cevabınız için şimdiden sağolun...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 13:53 |
|
Gribin sonuna yaklastiniz.. Bitmesine az kaldi, sicak su buhari (veya bol banyo) Serum fiz ve ColdMix'e devam edin.
SAKIN. Verilen o ilaclarin tekini bile kullanmayin.. 2-3 gunluk rahatlik ugruna, aylarca ceker durursunuz. |
|
![]() |
|
ayemel
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 23:39 |
|
Hocam bu 15 günde bir tekrarlayan ve özellikle kışın hiç geçmeye grip ve hastalıklardan ne zaman ve nasıl kurulacağız.
Forumu uzun zamandır takip ediyorum. Bazen 3-5 aylık bebeği olanlara bazen de 4-5 yaşında çocuğu olanlara da 2 yiliniz var demissiniz bu 2 yıl anladığım kadarıyla yaşla alakali değil. O zaman mantığı nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2014 Saat 10:46 |
|
Insan icine- kalabalik icine girmek... Bebeklerin henuz kendi antikorlari olusmadigi icin, bu hastaliklarla hep Lenf sistemi ile mucadele ederler ve butun lenf bezleri, Geniz eti ve Bademcikleri siserler. 2 sene zarfinda, bu lenf bezleri, karsilastiklari her mikroba karsi antikor yaparlar ve bu antikorlarla hastaliklarla mucadele ettiklerinden lenf bezlerine fazla is dusmez ve kuculurler. Cocuk gene bu mikroplari alir ama, siz farkina bile varmazsiniz.,
TEK istisnasi, her ateslendiginde Antibiyotik verilen cocuklardir. Onlarda bu antikorlar olusamadan, antibiyotik etkisi ile bakteriler yokolduklarindan, ayni bakteriler defalarca boyle cocuklarda hastalik yapabilirler, ve cocuk 2 sene yerine 5-6 sene ceker durur... Anladinizmi simdi niye doktorlar ISRARLA, her atesli cocuga niye antibiyotik veriyorlar!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Tem 2014 Saat 10:48 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|