|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrekolip ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağu 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrekolip
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2014 Saat 23:35 |
Öncelikle herkese merhabalar 3 aylık bir oğlum var ve huysuzluk,kulak akıntısı şikayetiyle bugün kulak burun boğaz doktoruna götürdüm ve oğlumun sağ kulağında zar arkasında iltihaplanma olduğunu öğrendik buna karşılık doktor bize Siprogut kulak damlası ve zinnat 125mg/5ml isimli şurubu kullanmamızı söyledi ve 1 hafta sonra kontrole gelmemizi söyledi.Fakat damlada değil ama almış olmama rağmen şurubun antibiyotik olması sebebiyle içim rahat değil ve daha içirmedim şahsen kimyasal ilaç vs. kullanmayan bir insan olarak çocuğumunda daha 3 aylıkken vucüduna kimyasal sokmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilemiyorum değerli bilgilerinizle bana bir yol gösterirseniz çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN.... Soyledigi hic bir lafa inanmayin. Son derecede tehlikeli bir doktor, uzak durun..
1- Kulak akintisi, "su gibi" ise, kulak zari delinmis, icerde basinc yapan sivi disariya akmis demektir. Bu akinti ile birlikte, agri ve huzursuzlukda kaybolur. SAKIN; kulak damlasini kullanmayin, disardaki butun mikroplari zarin arka tarafina tasirsiniz, cocuk hayati boyunca KBB'den cikamaz. 2- Eger akinti; "kahverengi ise, bu kulak kiridir, zaten bir sey gerekmez. 3- Orta kulak hadiseleri, tamamen viral hadiselerin arkasindan baslar. Asla Antibiyotik gerekmez. Boyle damlalarla, rezil edilen kulaklar haric. Sadece; Serum fiz, her iki burun deligine, 10'ar damla damlatin, SAKIN kulagina bir sey damlatmayin. Eger; tekrar kulak agrisi- huzursuzlugu olursa, Serum fiz. yerine, Iliadin ped burun damlasi, gunde:2x2'ser damla 3 gun damlatin. Eski mailleri muhakkak okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|