|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
asyaeren
Üye
Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: laktozsuz kutu sütGönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 09:10 |
|
Hocam merhaba,
Oğluma (10 aylık) formül süt yerine kutu süt vermeye basladim. Ozellikle gece sindirim problemi yasadik. Bende yapımdan dolayı inek sutu icemiyorum, laktozsuz kutu sut iciyorum. Oğluma da bu sütü vermeye başladım. Laktozsuz süt veriyor olmamin bir sakıncası var mı? En azindan başlangıç olarak? Teşekkürler...
Düzenleyen asyaeren - 27 Ağu 2014 Saat 09:13 |
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
asyaeren
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 06:27 |
|
Hocam gunaydin,simdi laktaz enzimi ile ilgili yazinizi okudum. Ben bu sutu vererek yanlis yapmis oluyorum ozaman? Dogru mu anladim teyit edeyim istedim. İleride normal inek sutu icemesini engellemis mi oluyorum?
Bu arada bana cocukluk caginda sut aliskanligi verilmedi neyazikki, gelisme caginda soguk ve pipetle icerek aliskanlik edindim. Simdi 1bardak inek sutu bana sanci verirken , 24 saat icinde 1 lt laktozsuz sut icebiliyorum. Simdi de ben ogluma bebeklikten sut aliskanligini kazandirmak istiyorum. Kas yaparken goz cikarmis olmayayim.
Düzenleyen asyaeren - 28 Ağu 2014 Saat 06:32 |
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 19:50 |
|
Cocuklarda; Laktoz entoleransi OLMAZ.... Inek sutu proteinini hazmedememe olabilir. Verdiginiz sutu; 1/4 oraninda sulandirarak verin.
|
|
![]() |
|
asyaeren
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 21:13 |
|
Teşekkurler hocam.
|
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|