Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - azro ve vermidon şurup
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumazro ve vermidon şurup

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: azro ve vermidon şurup
    Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2014 Saat 10:03
     hocam kızım 15.5 aylık 10 kilo.. dün azranın bütün gün ateşi 38.5 di. hiç birşey yapmadım sadece 1 ölçek calpol verdim gece yatarken. sabah doktora gittik boğaz enfeksiyonu dedi. azro ve vermidon şurup verdi. ilaçları almadım bile sizden cevap almadan. siz olmasaydınız bu kızımın 4. antibiyotiği olacaktı. şu anda ateşi yok. keyfi de yerine geldi biraz ama boğazında sıkıntı olduğunu anlıyorum. ilaçları vermeyip yoğurt mu yedireyim hocam alt forumu okudum ama doğru mu anladım?
     hocam birde ben 30 haftalık hamileyim hala hiç kilo almadım. ama iyi besleniyorum. bebeğin kilo alımı normal. doğumdan sonra sorun yaşayacağımı söyledi hemşire. ferro sanol, elevit ve magvital vermişti kullanayım mı? bir de bu kadar kilo almamak normal mi hocam. azra'da düzenli 14 kilo almıştım
12345678987654321
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118683
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2014 Saat 19:55
1- Bu ayda: 76cm ve 9.8kg olmali...
2- Sizin kilo alip-almamaniz cok onemli degil, onemli olan bebegin kilo almasidir. Takiplerde, bebek gelisimi iyi ise, bosverin.
Beslenmenizde bir aksaklik veya eksiklik varsa, vitaminleri kullanin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.