|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
akınefe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2014 Saat 00:34 |
http://we.tl/Mx78OsM6pl
hocam kızımı dr götürdük alerjik mantar dedi konazol şampuan alerset surup travogen krem kullandım 8 gün oldu dün kontrole götürdüm biraz düzelmiş dedi ve hipokort kremde ekledi fakat kızım çok kaşınıyor bez bağlanan bölge kıpkırmızı ve başka yerlerdede kabarcıklar çıkmış kolunu kaşıdı kolunda da aynı görüntü oldu birde başının arkası ense ve saçlı kısım kabarcıklar nohut tanesi gibi şiş ve uçları beyaz sivilce gibi dokundurtmuyor acıyor heralde bir türlü düzelmedi kızım.bu arada 19 aylık 10.5 kilo.hocam ne kullanmalıyım bu kadar uzun sürermi çocuk perişan oldu hergün yıkıyorum çok terliyor.yukarıdaki linkte resim gönderdim hocam. |
|
![]() |
|
akınefe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() hocam resimleri tekrar gönderiyorum |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Allerjik mantar" ha.... Sevsinler teshisini!!!
Resimdekiler; sinek isirigi.. Sadece; fenistil jel surun, kasintisini alir. Diger dokuntuleri icin de resim gonderin. |
|
![]() |
|
hocam resim biraz büyük çıktı ama bez bağlanan bölgede de var ense kol tüm vücut nerdeyse hemen kaşıdıkça şişiyor çoğalmaya başlıyor ve uclarıda beyaz fenistilde sürüyorum kaşıntısı için kafasının arkası acıyor sanırım şiş ve sert kabarcıklar dahada arttı sanki ne yapacağımı şaşırdım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118611 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzerlerinde, "sari-kahverengi" kabuklanmalarin olmasi; mikrop kaptigini gosterir. Onlara, kulak cubugu ile; gunde bir kere Batticon surun, sonrada 3x1 Thiocillin krem surun.
Sinek isirigi haricinde, hicbir dokuntulu hastalik, bu sekilde ve bu surede surmez. |
|
![]() |
|
![]() resimde gördüğünüz gibi son durum hocam thiocilin krem sürdüm batikon sürdün sadece bugün kaşıntı çoktu fenistil almak için eczaneye gittim bana ovadril krem verdi bu çok güzel kaşıntıya ve yara izini hemen geçirir etkili dedi tamam dedim sürdüm kolu boynu kıpkırmızı yanık gibi oldu ilaç yaktı nerdeyse 15 gündür çekiyor kızım çok çaresizim banyo yaptırmıştım akşam çok ağladı boynu çok acıyor belli şişliklerden bikaç tane kaldı krem iyi geldi gibiucları beyaz bir tanesi patlamıştı içinden beyaz iltihap çıktı az bu nedir anlamadım kolunu mahvetti kaşımaktan yayıldı yara bere içinde her yeri bide bu kadar ilaçtan yaktık çocuğun tenini ne yapayım hocam perişan olduk bu halini görünce dayanamıyorum |
|
![]() |
|
![]() bezden bu bölge pişik olmuştu geçmedi uzun zamandır kaşımasa belki düzelicek biraz vede kolları. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|