|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
edis13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: alt ıslatmaGönderim Zamanı: 03 Eki 2014 Saat 08:37 |
|
merhaba Kadir bey 7 yaşında oğlum, aksamdan sonra sıvı aldığında mutlaka gece altını ıslatıyor gündüz de çok sık tuvalete gider herhangi bir rahatsızlığı yok.Bu biyolojik bir sorun mudur doktora gidelim mi sıvı almazsa sorun yok ama illa aldığı zamanlar oluyor ve bu problemi yaşıyoruz (bu arada ben de küçükken gece sıvı alırsam altımı ıslatırdım sonra kendiliğinden geçti)bu yüzden bugüne kadar doktora gitmedim ne önerirsiniz Kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2014 Saat 19:33 |
|
Moderator, IMDAT!!!!!
|
|
![]() |
|
edis13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2014 Saat 23:31 |
|
Valla hocam diğer konularda talimatları ezberlemiştim ama bu konuda ilk kez sıkıntım oldu okumamıştım eski cevapları.fakat yardım çığlığınızdan sonraki 5 dakika içinde 73 sayfadaki cevapları yalayıp yuttum
Minirin kullanacağım yatmadan 1 kez burun deliklerine iyileştimi diye bir ara verip iyileşse bile kutuyu bitircem umuyoruz ilk kürde iyileşir ben cevabımı aldım çok teşekkürler (ayrıca bilgilerinizi böyle hoyratça kullanmaya teşebbüs ettiğim için büyük özür saygılar)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|