|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2014 Saat 00:44 |
Kadir bey tavsiyeniz uzerine gecen sene 3 kere 1 ay ara vererek 3 kere dvid3 ampul verdim tam duzelme olmadi yazin bolca gunese ciksin neticeye bakalim demistiniz yazin devamli havuz gunese cikardim..
http://i.hizliresim.com/JEZYvj.jpg suanki durumu bu x bacak haricinde sol ayagi ice basiyor kaslari cok zayif.. isin kotu tarafi en son dvid3u hangi tarihde verdigimi hatirlamiyorum :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sol ayagin ice basmasi, bacagin dik olmamasi sebebinden. Tekrar 1 ay aralarla toplamda 3 adet Dvit3 ampul icirin. Mart 2015'de tekrar resim gonderin.
|
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Affiniza siginarak birsey sormak istiyorum gecen gun canan karatayin konusmasini izledim dvid3 ampul igne olarak vurulmadigi surece hic fayda etmez icildigi zaman vucuddaki yaglara yapisir ve etki gostermez dedi bilmiyorum ne kadar dogru size sormak istedim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Palavra, ister igne olarak verin, ister agizdan verin, neticede, kan yolu ile vucutta dolasarak kemik dokularina gidiyor, yag dokulari ile temas etmesi her iki durumdada ayni orandadir...
Zannedersem, bu doktorun Ingilizcesi biraz zayif, okuduklarini poposundan anliyor... Dvit3 ampul, agizdan etki etmiyorsa, damla olarak verilenler NASIL ETKI EDIYORMUS???? Insan bir laf edecegi vakit. 2 kere dusunmelidir... Her zaman soylerim: DUSUNMENIN SAGLIGA BIR ZARARI YOKTUR.... Dikkat ediyorsaniz, boyle aptalca iddialar, hep gozden dusmus, Universiteden postalanmis, kisiliksiz Prof.lardan cikiyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|