|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nisansu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: öksürükGönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 22:19 |
|
Hocam mrb bugün 14 aylık oğlumu bi kaç kişinin tavsiyesi üzerine bi doktora götürdüm arkadaşımın çocuğuyla beraber oğlumun 3 hafta dir geçmeyen öksürüğü vardı çigerlerin temiz olduğunu ama balgamin gırtlakta çok olduğu için oksurdugunu söyledi ve antibeksin şurup verdi fakat ben almadım birde arkadaşımın çocuğuna bronsiolit dedi ve tedavi olarak da bricanly ve ventolin şurup birde yanlış hatırlamıyorsam hocam delecort diye bi hap verdi bu arada 8 aylık arkadaşımın çocuğu ve arkadaşım bu ilaçları kullanmaya başladı sizce ne yapmalıyız bu doktordan uzak.durmamiz mı lazım hocam şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 23:40 |
|
SAKIN HA!!!!!! O sahtekar ilaci;Antibeksin hala satiliyor HA!!!!
Tabii, sahtekar herif; once antibeksin ile oksurugu kesiyor, Hastalik oksuruk olmadigindan kolayca ilerleyip Akcigerlere yayiliyor ondan sonra da; gelsin Bricanyl , Ventolin!!! Decort tablet; uzun etkili KORTIZON'dur... BU doktor, son derecede tehliklei bir SAHTEKAR... Benim soylediklerimi aynen iletin, bakin nasil kacacak delik arayacak... Sizin arkadas, Decortu kestikten 2-3 gun sonra, Hastanelik olacak...Gece yarilari; ambulanslarla hasatanelere; "Hava almaya" gidecekler. |
|
![]() |
|
nisansu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 23:51 |
|
Hocam bizi ve çocuklarımızı mahvediyorlar bu doktorlar ben zaten sizin dediklerinizi uygulamaya çalışıyorum fakat aile büyükleri öksürüğü geçmedi diye israrlarindan dolayı götürdüm bizlerde aile büyükleri kafa karıştırıyor birde peki arkadaşım bronşiolit tedavisinde ne yapmalı sizin bi tavsiyeniz var mı bir de oğluma da bulaşır mı acaba hocam gerçekten verdiğiniz bilgilerden ve ilginize dolayı çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2014 Saat 19:02 |
|
"Bronsiolit", Gribin goguse inmis seklidir. Bizdeki AHMAK doktorlarin, bu hastaligi Astim tedavisi ile iyilestirmelerine siz kulak asmayin. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi kullanin... Cok agir olursa; ilaveten, Perebron verebilirsiniz. yasina gore dozu ayarlayin ilacin icini vermeden once mutlaka okuyun. Tok karnina verilecek.
Bronsiolit hastalarina, yapilabilecek en cahilce ve haince tedavi; KORTIZON kullanmaktir... Kortizon etkisi ile viruslar, baskilanmis bagisiklik sayesinde, daha beter hastalik yaparlar.. Tabii, kortizonun yaptigi "sahte iyilik hali" ilac kullanildigi surece gecerlidir. Kortizon etkisi gectiginde, goruyorlar neyin ne oldugunu.... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Kas 2014 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|