|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Hasede
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Mar 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Beta-pen-psGönderim Zamanı: 11 Ara 2014 Saat 21:00 |
|
Merhaba hocam,
5 yas3 aylık 16,7 kg kızımı kontrol için hastane götürmüştüm, çünkü neredeyse 8-9aydır hastaneye gitmedik. . Ateş, grip bulguları vb.. hiç bir şey yoktu. Burnu tıkanıyordu sadece. Sınıfta Beta varmış bir Çocukta diye ben de strep-A testi yaptırdım. Positive çıktı. Deposilin 6-3-3 yok diye Pen-Os Aradım. Pen-os 400 var sadece. Prospektüste bu yaş grubu için 3*1 ölçek diyor.. Sorularım: 1-2*1,5 ölçek versem olur mu? Öğlen dozu okulda sorun olabilir diye soruyorum 2- hiç bir bulgu olmadığından ne zamandır hasta bilmiyorum. Kalbine, böbreğine bir şey olmuş olmasından endişeleniyorum. Kontrol ettirmemizi önerir misiniz? Nasıl? Şimdiden teşekkürler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ara 2014 Saat 22:52 |
|
Inandinizmi???
Dogru-durust bir laboratuvarda yaptirin.. Allah bilir, ellerinde "Kit" bile yoktu, uydurdular. Sakin; Aile hekimlerinde, Saglik ocaklarinda bu testi yaptirmayin, ozel Labortuvar bulun, orada yaptirin. . Sonucu bekliyorum.. |
|
![]() |
|
Hasede
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 05:22 |
Ankara'nın en eski, Köklü özel hastanesinde yaptırdık hocam!!Tekrar yaptıralım sabah..ama kime güveneceğim? |
|
![]() |
|
Hasede
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 05:27 |
|
Hocam ama tek doz pen-os verdik. Sonucu etkiler mi tek doz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 18:39 |
|
Bogaz kulturunu etkiler, ama "ENZIMATIK" bir test olan Strep-A Testini etkilemez.
Duzen, Buyuk veya Biruni gibi Laboratuvarlari tercih edin... Doktor ve Laboratuvarin AYNI kurulusta oldugu yerlere, ASLA GUVENMEYIN... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|