|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Yasminal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: fazla parasetamolGönderim Zamanı: 11 Ara 2014 Saat 23:41 |
|
hocam iyi gunler dilerim
eski yazilarinizi okurken bir sey kafama takildi . affedin vaktinizi aliyorum. fazla parasetamol alimi karscigere zarar verir ve sarilik siroz arazlsri cikar demissiniz . yaklasik bir yil once kizim hastanede yatti gida zehirlenmesinden ve doktor atesini dusurmek icin damardan parasetamol verdi. bazen 4 saat gecmeden verdigini hatirliyorum .iki gun bu sekilde yatis yaptik.doktora endisemi dile getirdigimde merak etme zehirlenme dozundan cok uzaktayiz dedi .ben yazinizi okuyunca endiselendim cunku guvenmiyorum burdaki doktorlara.kizimda bir kotu durum hissetmedim ama sarilik gecirmisse ve farkedemediysem diye endiselendim. karacigeri zarar gorduyse kendini iyilestirmismidir ? yoksa biz farketmeden sarilik siroz gecirmis olabilir mi ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Ara 2014 Saat 23:57 |
|
Yok, bir sey olsa idi, KESIN, kokusu simdiye kadar cikardi..
Bu damardan, Parasetamol verme SALAKLIGI da yeni cikti... Anliyorsunuz degilmi, neden bu Turk doktorlari; " Atesi ve ates mekanizmalarini" niye ogrenmiyorlar??? 34 sene oldu, el INSAF!!! Hala Turk doktorlarinda, "Tik" yok... |
|
![]() |
|
Yasminal
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 00:15 |
|
hocam bizler ogrendik burda okuduklarimizla onlar nasil bu kadar hata yapabiliyorlar . kac kere uyardim fazla parasetamol veriyorsunuz zarari yokmu diye birde sinirleniyorlar uyarinca . doktora gitmeye korkar olduk :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 01:10 |
|
KORKUN!!! Bilhassa Turkiye'de COK KORKUN... Cocuk, Noroloji, KBB, Allerji bolumlerine; mecbur kalmadikca, hic ugramayin bile.
Kalp ve Beyin Cerrahisi, Kardiyoloji, Kadin-Dogum, Goz, simdilik yozlasmayan branslar.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|