|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cennettekus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bronsiolit perebron verebilirmiyim?Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 15:34 |
|
Iyi gunler kadir bey oglum dun birden ateslendi atesi 39 40 yalniz burnu az akiyor ama asiri oksuruk hirlama ve balgam var bronslarinin dolu oldugu bariz nefes alip verirken hiriltili ses geliyor ve birden oksuruge tutuluyor kipkirmizi oluyor balgami cikaramiyor bogulacak gibi olup balgam kusuyor atesini cok dusurmemeye calisiyorum usuyorum diyor titriyor atesten zorla ustunu ortturuyor ortmemekmi gerekir? Birde atesini olcturmek istemiyor kulagina dokundurmuyor agriyor diye agliyor burnu cok tikali degil ama illiadin damlatiyorum kulagi icin. Yurumeye dermani yok nefes alip verirken cok yoruluyor karni ve gogsu yukari cikip iniyor hizli hizli.. dolven veriyorum 1 saat iyi oluyor sonra hemen atesi yukseliyor cok fayda etmiyor dolveni 4 saatte bir verebilirmiyim?
Sizce wbc icin kan tahliline gerek varmi?
Perebron verebilirmiyim balgami rahat cikarabilmesi icin? 30 aylik cocuk icin dozu ne olmali? Okudugunuz icin tesekkurler.. dipnot: agzinda asiri koku var dili tam pembe degil ustunde hafif beyazlik var ama tam olarak paslida denilemez..
Düzenleyen cennettekus - 03 Oca 2015 Saat 17:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 22:59 |
|
Bariz Grip oldugundan Test ve WBC gerekmez..Ayan-beyan belli!!
Perebron, tok karnina verilecek. Gunde ;3x1 olcek(5ml) verebilirsiniz. Gunde 1 veya 2 defa verdiginizde yeterli oluyorsa, 3x1 vermeyin... En azini vermeye gayret edin. |
|
![]() |
|
cennettekus
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 23:04 |
|
Ben simdi yarim olcek verdim cevabi brkleyemedim cok kotuydu yarim olcek fayda etmezmi peki? Yrin 5ml veririm..
tok karina derken suda dahil olmak uzere tum gun boyunca agzina hic birsey girmiyor su bile icmek istemiyor dermani yok 1 2 yudum iciyor nefes nefese kaliyor yoruldum deyip yatiyor oglum.surup icmedigi icin danino yogurda katip veriyorum hep perebrondan sonra dolveni verdim 5 dk arayla bir zarari olurmu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2015 Saat 00:49 |
|
Eder, ama etkisi kisa surer.
Ac karnina alanlarda, alt tarafi, kotu ruyalar, kabuslar ve uykuda abuk-sabuk konusmalar olur. Her iki ilaci da; pespese verebilirsiniz. Ayri zamanlarda verseniz bile midede karisiyorlar. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|