|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed faruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 11:39 |
hocam Merhaba, size daha önce oğlumdaki egzama için yazmıştım.POMAT kullanıyorum ancak dirsekteki yaralar 3 gün sonra tekrar çıkıyor.bugün üniversite Hastahanesine gittik. Alerji testi yapıldı.süt ürünleri yumurta ve balığa alerjisi çıktı .doktor bize hipoalerjenik mama verdi.anne sütü veriyorum ek gıdaya geçeli 1 ay oldu.oğlum 7 aylık.mama vermeli miyim.yoksa yumurta ve yoğurdu kesip ek gıda ve anne sütüyle devam mı edeyim. Oğlum egzama dışında sürekli başını ve kulaklarını kaşıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 aylik bir cocukta; HICBIR SEYE KARSI ALLERJI OLMAZ...
Zaten bu sahtekarlara bu sekilde "Sarlatanlik egitimi" verenler bu Universiteler... Bu cocuk; KAC SENEDEN BERI; Balik ve Yumurta yiyorki allerjisi olsun!!! Ilk 1 sene icinde, anneden gecen antikorlar oldugundan, zaten bu testler anlamsizdir. Kaziklandiniz... Anne sutu yeterli geliyorsa, hicbir ek gidaya ihtiyaci yoktur... Illede 6 ay olunca; "Ek gida baslanacak" diye bir bilgi, dunyada sadece, Turk doktorlarina mahsustur.. Benim 6 hastam, 2 sene boyunca, SADECE anne sutu verdiler, hepside son derecede saglikli idiler.. Eski mailleri okuyun. Dokuntleri devam ediyorsa, bana bir kac resim gonderin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2015 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
ahmed faruk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmed faruk
hocam ben size ilk 4 aylıkken yazmıştım.dediğiniz gibi döküntü olunca sabah akşam pomat sürüyorum.3-4 güne geçer gibi oluyor ancak kremi bıraktığımızda birkaç gün sonra döküntüler tekrar çıkıyor.döküntüler ilk başladığında bacağın bazı kısımlarında da çıkıyordu.şuanda bacaklarda o bölgelerde sadece haifif kuruluk oluyor ama koldaki sürekli tekrar.alerji testi yapan doktor kan sonuçlarının da çıktığını kandada aynı şekilde alerji olduğunu söyledi.ne yapmalıyım bilmiyorum.bebeğim bezini değiştirirken döküntü olmayan bölgelerini de kaşımaya çalışıyor.
şimdi bir de burun tıkanıklığı ve öksürük çıktı. fotoğraf istemiştiniz http://i.hizliresim.com/q4Mb4Z.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118989 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O yapilan "Testlerin" tamami SAHTEKARLIK..
O dokuntunun de, Allerji ile hicbir alakasi YOK!!! Once; Uresal pomat ile kabuklari dokun, alttan parlak-kirmizi satih cikacak, o zaman Ultralan pomat surun, 2-3 gunde duzelir. SAKIN; bir daha Allerji sacmaliklari ile ugrasmayin... Turk Cocuk doktorlari baska hastalik ismi bilmediklerinden, her hastaliga Allerji derler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|