Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ahmed faruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmed faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji
    Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 11:39
hocam Merhaba, size daha önce oğlumdaki egzama için yazmıştım.POMAT kullanıyorum ancak dirsekteki yaralar 3 gün sonra tekrar çıkıyor.bugün üniversite Hastahanesine gittik. Alerji testi yapıldı.süt ürünleri yumurta ve balığa alerjisi çıktı .doktor bize hipoalerjenik mama verdi.anne sütü veriyorum ek gıdaya geçeli 1 ay oldu.oğlum 7 aylık.mama vermeli miyim.yoksa yumurta ve yoğurdu kesip ek gıda ve anne sütüyle devam mı edeyim. Oğlum egzama dışında sürekli başını ve kulaklarını kaşıyor. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118989
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 18:38
7 aylik bir cocukta; HICBIR SEYE KARSI ALLERJI OLMAZ...
Zaten bu sahtekarlara bu sekilde "Sarlatanlik egitimi" verenler bu Universiteler... Bu cocuk; KAC SENEDEN BERI; Balik ve Yumurta yiyorki allerjisi olsun!!!
Ilk 1 sene icinde, anneden gecen antikorlar oldugundan, zaten bu testler anlamsizdir. Kaziklandiniz...
Anne sutu yeterli geliyorsa, hicbir ek gidaya ihtiyaci yoktur... Illede 6 ay olunca; "Ek gida baslanacak" diye bir bilgi, dunyada sadece, Turk doktorlarina mahsustur.. Benim 6 hastam, 2 sene boyunca, SADECE anne sutu verdiler, hepside son derecede saglikli idiler.. Eski mailleri okuyun.
Dokuntleri devam ediyorsa, bana bir kac resim gonderin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2015 Saat 18:39
Yukarı Dön
ahmed faruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ahmed faruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 20:45
hocam ben size ilk 4 aylıkken yazmıştım.dediğiniz gibi döküntü olunca sabah akşam pomat sürüyorum.3-4 güne geçer gibi oluyor ancak kremi bıraktığımızda birkaç gün sonra döküntüler tekrar çıkıyor.döküntüler ilk başladığında bacağın bazı kısımlarında da çıkıyordu.şuanda bacaklarda o bölgelerde sadece haifif kuruluk oluyor ama koldaki sürekli tekrar.alerji testi yapan doktor kan sonuçlarının da çıktığını kandada aynı şekilde alerji olduğunu söyledi.ne yapmalıyım bilmiyorum.bebeğim bezini değiştirirken döküntü olmayan bölgelerini de kaşımaya çalışıyor.
şimdi bir de burun tıkanıklığı ve öksürük çıktı.

fotoğraf istemiştiniz

http://i.hizliresim.com/q4Mb4Z.jpg
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118989
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Şub 2015 Saat 22:59
O yapilan "Testlerin" tamami SAHTEKARLIK..
O dokuntunun de, Allerji ile hicbir alakasi YOK!!!
Once; Uresal pomat ile kabuklari dokun, alttan parlak-kirmizi satih cikacak, o zaman Ultralan pomat surun, 2-3 gunde duzelir.

SAKIN; bir daha Allerji sacmaliklari ile ugrasmayin... Turk Cocuk doktorlari baska hastalik ismi bilmediklerinden, her hastaliga Allerji derler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.