Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - test sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtest sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ebru432 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 129
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru432 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: test sonucu
    Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 22:26
Yukarı Dön
ebru432 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru432 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 22:27
Hocam burda bi komşumuz var. Oğlu  8 nisanda 1 yaşını dolduracak. 1 senedir hastanede büyüdü sanki. Astım teshisi ile başladılar. Zature dediler. Cigere de leke var dediler.  Belki hatırlarsınız solunum hızı artmisti size sormuştum 100 lere çıkıyordu.  En son cigerlerini incelediler sivi almislar asagida onun sonucu var.göğüs kıkırdagi yumuşak demisler kendiliğinden geçer dediler şimdi yine acilde ler.  Cigere nde bi bakteri varmış antibiyotikler e dirençli demişler bu tahlili yapmışlar. Desefin 1g iğne oluyormuş.   Bu çocuğun nesi var sizce hocam. Zatürre ise neden tedavi olamıyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117303
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 02:46
Gayet basit....
Eger KPA asilari yapilmis ise, bu ureyen mikrobun hastalik yapmasina imkan yoktur.
Kan tahliline bir bakin...
WBC:17'den dusuk ise, RAPOR SAHTE DEMEKTIR.. DOKTOR ILE LABORATUVAR DANISIKLI-DOGUSUKLU SAHTEKARLIK YAPIYOR DEMEKTIR...

Eger, WBC:17'den dusuk ise, Viral zaturredir, hicbir ilacla duzelmez, suresini tamamladiginda iyilesir.. Herhangi bir tedavi gerektirmediginden, evde bile iyilesir..

WBC sonucunu bekliyorum.
Yukarı Dön
ebru432 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru432 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 11:11
Hocam dosya ellerinde yok istemeyiniz vermezler. Telefonla sormuş annesi 17 demişler.  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117303
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 19:05
Kesinlikle Zaturre degil, basit bir Grip... Oradan KACSINLAR!!!
Yukarı Dön
ebru432 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebru432 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 19:23
Hocam 1 sene içinde Bingöl de alerjik astım GATA da astım gazi de cigerde leke Hacettepe de bu son kültür ile zature dediler çocuğa.  Aile uyanık olmazsa çocuk da oyuncak olur normal. Allah rızası için söyledik artık neye inanmak isterlerse.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.