|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mar 2015 Saat 22:26 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ebru432 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam burda bi komşumuz var. Oğlu 8 nisanda 1 yaşını dolduracak. 1 senedir hastanede büyüdü sanki. Astım teshisi ile başladılar. Zature dediler. Cigere de leke var dediler. Belki hatırlarsınız solunum hızı artmisti size sormuştum 100 lere çıkıyordu. En son cigerlerini incelediler sivi almislar asagida onun sonucu var.göğüs kıkırdagi yumuşak demisler kendiliğinden geçer dediler şimdi yine acilde ler. Cigere nde bi bakteri varmış antibiyotikler e dirençli demişler bu tahlili yapmışlar. Desefin 1g iğne oluyormuş. Bu çocuğun nesi var sizce hocam. Zatürre ise neden tedavi olamıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet basit....
Eger KPA asilari yapilmis ise, bu ureyen mikrobun hastalik yapmasina imkan yoktur. Kan tahliline bir bakin... WBC:17'den dusuk ise, RAPOR SAHTE DEMEKTIR.. DOKTOR ILE LABORATUVAR DANISIKLI-DOGUSUKLU SAHTEKARLIK YAPIYOR DEMEKTIR... Eger, WBC:17'den dusuk ise, Viral zaturredir, hicbir ilacla duzelmez, suresini tamamladiginda iyilesir.. Herhangi bir tedavi gerektirmediginden, evde bile iyilesir.. WBC sonucunu bekliyorum. |
|
![]() |
|
Hocam dosya ellerinde yok istemeyiniz vermezler. Telefonla sormuş annesi 17 demişler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle Zaturre degil, basit bir Grip... Oradan KACSINLAR!!!
|
|
![]() |
|
Hocam 1 sene içinde Bingöl de alerjik astım GATA da astım gazi de cigerde leke Hacettepe de bu son kültür ile zature dediler çocuğa. Aile uyanık olmazsa çocuk da oyuncak olur normal. Allah rızası için söyledik artık neye inanmak isterlerse.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|