|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şebnem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 239 |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2008 Saat 23:34 |
Benal hanım tekrar merhaba
sizi yine arkadaşımın oğlu için rahatsız ediyorum neonatal kolestaz konusu safra yollarının bir kısmı yokmuş 6 sene önce biyopsi yapılmış şimdi iyileşme olup olmadığının tespiti için tekrarrı gerekiyormuş biyopsi sizin bulunduğunuz hastanede ne şekilde yapılıyor çocuk 6 yaşında narkoz veriliyormu uygulama sonrası buz uzerinde yatırılıyormuş halen öylemi çocuk nasıl zaptediliyor acaba tekrar bir sakinleştiricimi veriliyor birde arkadaşım size nasıl ulaşabilir kendisi pendikde sevgiler sonsuz teşekkürler
|
|
http://img211.imageshack.us/img211/4728/f0cd31cbd2e237719c771ebnr9.jpg
|
|
![]() |
|
benalbuyukgebiz ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1788 |
![]() |
Merhaba...
Benim nerede çalıştığım www.istahsizcocuk.com adresinde yazılıdır. KAdıköy Acıbadem 'e de gidiyorum. Biyopsi tekniği ile ilgili olarak endişe edilmemesi gerektiğini söyleyebilirim. Sevgiler...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|