|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
maritza
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: makatGönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 22:37 |
|
hocam merhaba,
3.5 yaşındaki kızım ipek bugün kakasını yaptıktan sonra poposunu silerken tuvalet kağıdına kan geldi...önce açık renkti,sonra makata yeni kağıt bastırdığımda birkaç ufak pıhtı geldi..makata baktım herhangi bir çatlak göremedim,sanki içeriden geldi gibi geldi kan ama emin de olamadım. kaka yaparken zorlandın mı dedim,evet dedi ama kaka esnasında birşey söylememişti.doğru mu söylüyor yoksa benim yönlendirmeli soruma o şekilde mi cevap verdi anlamadım... duş aldırdıktan sonra makat çevresine baktim,makatın dışında minik minik sivilceler var...biraz pişik kremi sürdüm.. bütün bunlar önemsizdir diye düşünüyorum ama size danışmadan içim rahat etmedi...kabızlıklıkla ilgili hiçbir sorunumuz olmadı şu ana kadar...ara sıra popom kaşınıyor diyor,yıkanırız diyorum..tuvalet eğitimini bir sene önce sizin yönlendirmelerinizle sorunsuz halletti.. önceki maillerinizde "makat" araması yaptım ama bu konu ile ilgili direkt birşey bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim.... not:alakasızdır yüksek ihtimal ama gecen hafta 4-5 gün yüksek ateşi oldu,size de danışarak ilaçsız kendi kendine atlattı..sadece biraz öksürük ve burun akıntısı var şu anda...genel tablomuz iyi. sevgiler, |
|
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 22:41 |
|
Muhtemelen, kendisi kasiyarak; tahris etmis..
Popoda; "catlak" olmaz... Fistul olur, oda bu yasta olmaz.. Olusmasi icin, uzun zaman gerekir. Kanamasi kabizliktan ziyade, kendisinin kasimasindan. Kakasinda; "kil kurdu" filan gordunuzmu?? |
|
![]() |
|
maritza
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 23:12 |
|
kakasını hiç bu şekilde incelemedim hocam...kıl kurdu nasıl birşey?başından beri çok düzenli ve sorunsuz kaka yapan bir çocuk..
|
|
|
m.
|
|
![]() |
|
maritza
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 23:14 |
|
öğlende poposunu kaşımak istedi,kaşıdıktan sonra yakaladım,elini küloduna sokarak değil dısından kaşı dedim ama o kaşıma ile saatler sonra böyle bir kan gelir mi emin olamadım..hafif pıhtılı taze kandı..kakadan sonra geldiğini düşünüyorum..
|
|
|
m.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2015 Saat 07:39 |
|
1 olcek Andazol surup icirin. 15 gun sonrada 1 olcek daha icirin. Kakada parazit baktirmaktan daha kolay ve garanitilidir. Daha baska sual icin; Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|